Wanneer is de laatste aflevering van ‘Young Royals’ te zien?

Het is zover: de Zweedse serie Young Royals is terug op Netflix. Je kunt nú vijf afleveringen van seizoen 3 bingen. Maar zoals je misschien wel gemerkt hebt, ontbreekt de seizoensfinale. De streaminggigant heeft er namelijk voor gekozen om die later online te zetten. Wij vertellen je wanneer je de laatste aflevering van seizoen 3 kunt verwachten.

Wanneer komt aflevering 6 van ‘Young Royals’ seizoen 3 op Netflix?

Fans van Young Royals zaten vandaag met smart te wachten, want vorige week verscheen seizoen 3 op Netflix. Normaal gesproken bestaat ieder seizoen uit zes afleveringen, maar nu verschenen er maar vijf. En het verhaal is na deze vijf episodes ook nog niet afgelopen… Netflix heeft namelijk besloten om de seizoensfinale nog eventjes te bewaren.

Je moest een weekje geduld hebben, want op maandag 18 maart kun je hem in het aanbod van de streamingdienst vinden. Om 18:00 uur is het zover. Vandaag verschijnt ook Young Royals Forever, een documentaire over de totstandkoming en het filmproces van de populaire serie. Hieronder vind je al deze informatie nog een duidelijk op een rijtje in het uitzendschema.

AfleveringWeekdagDatum
1 ✅Maandag11 maart 2024
2 ✅Maandag11 maart 2024
3 ✅Maandag11 maart 2024
4 ✅Maandag11 maart 2024
5 ✅Maandag11 maart 2024
6Maandag18 maart 2024
Bonus: docu Young Royals ForeverMaandag18 maart 2024

Komt er ook een seizoen 4 van ‘Young Royals’?

Op 18 maart bevind je je nog één keer op Hillerska, maar dat zal wel de allerlaatste keer zijn. Het verhaal van kroonprins Wilhelm en zijn geliefde Simon komt voorgoed tot een einde, want er gaat helaas geen vierde seizoen komen, zo heeft Netflix eerder bekendgemaakt. Extra genieten van de nieuwe aflevering aankomende maandag dus.

Alles weten over de films en series op Netflix? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

→ Zin in meer royal love? Bekijk ook de film Red, White and Royal Blue 👑

Verhaal en trailer van seizoen 3

Hillerska wordt geconfronteerd met de ergste crisis in de geschiedenis van de school. Wilhelm en Simon worstelen met hartverscheurende onthullingen en lastige beslissingen.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.