Wanneer is ‘Grey’s Anatomy’ seizoen 20 te zien in Nederland?

Disney+ heeft op woensdag 28 juni het negentiende seizoen van de populaire ziekenhuisserie Grey’s Anatomy aan het aanbod toegevoegd. Iedereen die direct alle afleveringen gekeken heeft, vraagt zich waarschijnlijk af hoe het zit met het vervolg. Komt er een Grey’s Anatomy seizoen 20? En wanneer kunnen we er in Nederland naar kijken? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Grey’s Anatomy’ seizoen 20?

Natuurlijk hoeven we nog geen afscheid te nemen van Grey’s Anatomy. De Amerikaanse zender ABC heeft al bekendgemaakt dat ons nog een twintigste seizoen in het verschiet ligt.

Veel details over het plot zijn er nog niet, maar wat we wel weten is dat Ellen Pompeo (beter bekend als Meredith Grey) de voice-over blijft vertolken, hoewel er in het negentiende seizoen nog een afscheidsaflevering te zien was. Even je geheugen opfrissen? Hieronder bekijk je de beelden van seizoen 19.

Grey's Anatomy Season 19 Trailer (HD)

Wanneer is ‘Grey’s Anatomy’ seizoen 20 te zien in Nederland?

Als het goed is zal NET5 het twintigste seizoen van Grey’s Anatomy in de toekomst weer vertonen op hun zender, nog voordat we de afleveringen kunnen streamen op Disney+. Dit gebeurt meestal enkele tijd nadat de afleveringen in Amerika uitgezonden zijn.

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer seizoen 20 bij hen verschijnt en moeten wij dus ook afwachten wanneer we er in Nederland naar kunnen kijken. Uiteraard houden wij de laatste nieuwtjes nauwlettend voor je in de gaten en hoor je het direct van ons via onze social media-kanalen en via je mail als een premièredatum op tv bekend is.

Wanneer komt ‘Grey’s Anatomy’ seizoen 20 op Disney+?

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer seizoen 20 van Grey’s Anatomy naar Disney+ komt. Het seizoen moet eerst op de Amerikaanse zender ABC uitgezonden, verschijnt dan op de Nederlandse tv-zender in NET5 en pas dáárna zijn de Disney+-abonnees aan de beurt. We zullen dus nog wel even geduld moeten hebben.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Grey’s Anatomy’ over?

In deze intense, medische dramaserie worden Meredith Grey en haar collega-artsen van Grey Sloan Memorial Hospital gevolgd. Elke dag moeten ze beslissingen nemen over leven en dood. Ze zoeken steun, en soms meer, bij elkaar en komen erachter dat relaties, net als de geneeskunde, niet zwart-wit zijn.

TitelGrey’s Anatomy
Jaar2005-
SoortSerie
Duur20 seizoenen
TaalEngels
CategorieMedisch, Drama
IMDb7,6 uit 306.000 stemmen
MakerShonda Rhimes
CastEllen Pompeo, Chanra Wilson, James Pickens Jr., Kevin McKidd, Jesse Williams, Caterina Scorsone

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘Grey’s Anatomy’ online kijken?

    Grey’s Anatomy is in Nederland te zien op Disney+. We verwachten de serie niet op andere streamingdiensten als Netflix, HBO Max of Amazon Prime Video.

  • Wanneer is ‘Grey’s Anatomy’ seizoen 20 te zien in Nederland?

    Op dit moment is het nog niet bekend wanneer seizoen 20 van Grey’s Anatomy te zien is in Nederland. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.