Wanneer komt ‘Grey’s Anatomy’ seizoen 20 op Disney+?

Grey’s Anatomy-fans weten het misschien al, maar de bekende ziekenhuisserie is terug op tv. Sinds 16 april bekijk je iedere woensdag een splinternieuwe aflevering op NET 5. Maar misschien volg jij de serie wel op Disney+. Dan wil je natuurlijk wel weten wanneer seizoen 20 daar verschijnt.

‘Grey’s Anatomy’ seizoen 20 van start op Nederlandse tv

Natuurlijk hoeven we nog geen afscheid te nemen van Grey’s Anatomy. Het twintigste seizoen van de serie begon in Amerika op donderdag 14 maart. De Nederlandse kijker moest er iets langer op wachten, maar vanaf woensdag 16 april wordt er bij ons wekelijks een aflevering uitgezonden op NET 5. Vanaf dan kun je de afleveringen ook terugkijken via NLZIET.

Wanneer komt ‘Grey’s Anatomy’ seizoen 20 op Disney+?

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer seizoen 20 van Grey’s Anatomy naar Disney+ komt. Het seizoen werd eerst op de Amerikaanse zender ABC uitgezonden, verschijnt nu op de Nederlandse tv-zender in NET5 en pas dáárna zijn de Disney+-abonnees aan de beurt. We zullen dus nog wel even geduld moeten hebben.

We kunnen natuurlijk wel kijken naar de vorige seizoenen. Seizoen 18 werd bijvoorbeeld van september 2021 tot mei 2022 uitgezonden (met tussenpozen) en was in juni 2022 te zien op Disney+. Het negentiende seizoen was op zijn beurt van oktober 2022 tot mei 2023 te zien op de Amerikaanse zender ABC en verscheen in juni 2023 op Disney+.

We verwachten seizoen 20 dan ook ergens in juni 2024, zodra de uitzendingen op tv klaar zijn. De laatste tv-uitzending vindt plaats op woensdag 11 juni. Uiteraard houden wij de laatste nieuwtjes nauwlettend voor je in de gaten en hoor je het direct van ons via onze social media-kanalen en via je mail als een premièredatum op Disney+ bekend is.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Grey’s Anatomy’ over?

In deze intense, medische dramaserie worden Meredith Grey en haar collega-artsen van Grey Sloan Memorial Hospital gevolgd. Elke dag moeten ze beslissingen nemen over leven en dood. Ze zoeken steun, en soms meer, bij elkaar en komen erachter dat relaties, net als de geneeskunde, niet zwart-wit zijn.

TitelGrey’s Anatomy
Jaar2005-
SoortSerie
Duur20 seizoenen
TaalEngels
CategorieMedisch, Drama
IMDb7,6 uit 306.000 stemmen
MakerShonda Rhimes
CastEllen Pompeo, Chanra Wilson, James Pickens Jr., Kevin McKidd, Jesse Williams, Caterina Scorsone


Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.