Wanneer komt ‘From’ seizoen 2 op Netflix?

Fan van horrorseries? Dan ben je op dit moment misschien wel From aan het bingen op Netflix. In deze serie komt een gezin vast te zitten in een mysterieus en angstaanjagend dorpje. Het eerste seizoen is nu te zien, maar veel mensen vragen zich af of er ook een seizoen 2 komt. En wanneer zouden we er dan naar kunnen kijken op de Nederlandse Netflix?

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Komt er een ‘From’ seizoen 2?

In From trekt Jim met zijn gezin met een camper door Midden-Amerika. Als ze verdwaald raken in een mysterieus stadje, vragen ze de bewoners om hulp om de weg terug te vinden. Maar steeds als ze wegrijden, belanden ze weer op dezelfde plek. Ze zitten vast in het stadje en merken al snel dat daar angstaanjagende dingen gebeuren.

From is onlangs op Netflix verschenen, waardoor we de populaire horrorserie nu eindelijk ook in Nederland kunnen kijken. Het eerste seizoen heeft tien afleveringen. Gelukkig blijft het daar niet bij, want inmiddels is het tweede seizoen in Amerika al verschenen én is het derde seizoen al besteld.

Wanneer komt seizoen 2 van ‘From’ op Netflix Nederland?

Op dit moment weten we dus wel dát er een tweede seizoen van From komt, maar is het niet bekend wanneer het op Netflix verschijnt. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de serie

Verdwaalde reizigers komen vast te zitten in een mysterieus stadje waar ze niet uitraken en waar kwade machten hun geest beïnvloeden en ze ’s nachts worden opgejaagd.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.