Wanneer komt ‘9-1-1’ seizoen 7 op Disney+ in Nederland?

Het zevende seizoen van de razend populaire serie 9-1-1 is voor de Amerikaanse streamer al een tijdje te zien. Ook wij zouden volgens Disney+ in mei aan de beurt zijn, maar tot nu toe zijn er nog geen nieuwe afleveringen verschenen. Daarom krijgen wij veel de vraag: wanneer komt 9-1-1 seizoen 7 op Disney+ in Nederland? In dit artikel vertellen we je alles wat we weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Wanneer komt ‘9-1-1’ seizoen 7 op Disney+ in Nederland?

Disney+ liet eerder weten dat ze het zevende seizoen van 9-1-1 op woensdag 1 mei zouden toevoegen. Echter ligt die datum al ver achter ons en zijn de afleveringen nog steeds niet te zien. Wij hebben de perswoordvoerder om een reactie gevraagd en uiteindelijk kwamen zij met de nieuwe releasedatum. Als het goed is, is het op woensdag 19 juni zover.

Op de hoogte blijven van het aanbod van Disney+? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Komt er een ‘9-1-1’ seizoen 8?

Na het zevende seizoen kijk je waarschijnlijk gauw uit naar nieuwe afleveringen. Maar blijft het hierbij, of komt er ook nog een achtste seizoen? We hebben heel goed nieuws, want 9-1-1 is begin dit jaar al verlengd. Er wordt dus zeker een achtste seizoen gemaakt door de Amerikaanse zender ABC.

Meer informatie over de serie

Ryan Murphy, Brad Falchuk en Tim Minear blazen het politiedrama nieuw leven in met 9-1-1. In de serie laten ze stressvolle belevenissen zien van hulpverleners – waaronder politie, brandweer en medewerkers van de alarmcentrale – die in de meest beangstigende, choquerende en bloedstollende situaties terechtkomen. De hulpverleners moeten de balans zien te vinden tussen het redden van hulpbehoevende mensen en het oplossen van hun persoonlijke problemen.

Titel9-1-1
Jaar2018-
SoortSerie
TaalEngels
Duur7 seizoenen
CategorieDrama, Actie, Thriller
IMDb7,8 uit 36.000 stemmen
MakersBrad Falchuk, Tim Minear, Ryan Murphy
CastAngela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Kenneth Choi, Aisha Hinds, Rockmond Dunbar, Jennifer Love Hewitt, Ryan Guzman, Corinne Massiah

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.