Waar kun je de serie ‘The Walking Dead: Dead City’ (2023) online kijken in Nederland?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Walking Dead: Dead City (2023) online kijken kunnen. Deze The Walking Dead spin-off draait om Maggie en Negan en verschijnt in 2023. In dit artikel geven wij aan of je hem op het moment van schrijven kunt bekijken op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘The Walking Dead: Dead City’ (2023) online kijken?

Na elf succesvolle seizoenen van The Walking Dead kwam deze populaire serie in 2022 tot een einde. In 2023 was het tijd voor The Walking Dead: Dead City, een nieuwe spin-off die zich richt op de personages Maggie en Negan. Het is de vierde spin-off van de franchise. Op de Amerikaanse tv-zender AMC ging de serie op 18 juni 2023 van start en via hun gratis online videoplatform is hij tevens online te volgen. Maar hoe kunnen we hier in Nederland naar kijken? Hoewel de originele serie hier wél te vinden is, staat de splinternieuwe spin-off op het moment van schrijven niet op een streamingdienst. Toch kun je hier wel naar The Walking Dead: Dead City kijken door het gebruik van een goede VPN. ➝ Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar TWD: Dead City bij de Amerikaanse streamingdienst AMC kijken. Bekijk altijd zelf of het gebruik van een VPN niet in strijd is met de algemene voorwaarden van een video on demand-platform. In een paar simpele stappen werkt het gebruik van dit systeem als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar The Walking Dead: Dead City bij de gratis streamingdienst AMC en begin met kijken! 🍿

Momenteel biedt deze methode de enige bij ons bekende mogelijkheid om vanuit Nederland online te kijken naar de serie. Hieronder staan de streamingopties nog eens op een rijtje.

🌎 AMC➡️ Lees direct alles over streaming van The Walking Dead: Dead City met een VPN. De gratis streamingdienst AMC is namelijk niet beschikbaar vanuit Nederland, maar met een goede VPN kun je wel toegang tot het video on demand-platform in de Verenigde Staten krijgen. Daar maakt The Walking Dead: Dead City sinds zondag 18 juni onderdeel uit van het aanbod.
⛔️ Disney+The Walking Dead: Dead City is momenteel niet te zien op Disney+. De kans is wel aanwezig dat de serie hier in de toekomst heen komt, omdat het productiebedrijf AMC is. Op Disney+ kijk je op dit moment wel naar The Walking Dead. 👉 Bekijk direct The Walking Dead op Disney+.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video. Hier kijk je wel naar Fear the Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond. 👉 Bekijk direct de The Walking Dead spin-offs bij Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix. Op Netflix kijk je wel naar de 11 seizoenen van The Walking Dead.
⛔️ Pathé ThuisPathé Thuis biedt veel nieuwe films aan, maar omdat The Walking Dead: Dead City een serie is kun je hem hier niet vinden.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de serie nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Walking Dead: Dead City’ (2023)

Maggie en Nega reizen naar een post-apocalyptisch Manhattan dat al lang geleden afgesneden is van het vasteland. De stad is gevuld met doden en bewoners die van New York City hun eigen wereld gemaakt hebben.

Streaming informatie over de serie

TitelThe Walking Dead: Dead City
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieAvontuur, Horror, Thriller
MakersKevin Dowling, Gandja Monteiro, Loren Yaconelli
CastJeffrey Dean Morgan, Lauren Cohan, Karina Ortiz, Jonathan Higginbotham, Michael Anthony, Pallavi Sastry, Randy Gonzalez, Gaius Charles, Logan Kim, Mahina Napoleon, Aixa Kendrick, David Chen, Saint Marino, Justin Clarke, Jesse Reid

Synopsis: AMC

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.