Wanneer komt ‘Vikings: Valhalla’ seizoen 3 op Netflix?

Op donderdag 12 januari 2023 keerde een van de meest geanticipeerde series van de afgelopen tijd terug naar Netflix. We hebben het natuurlijk over de actieserie Vikings: Valhalla. Ben jij na het zien van de tweede set afleveringen benieuwd naar het vervolg? Lees dan snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Vikings: Valhalla seizoen 3 op Netflix?

Komt er een ‘Vikings: Valhalla’ seizoen 3?

We weten al heel lang dat er ook een derde seizoen van de Vikings-spin-off gaat komen. Netflix had namelijk zulke hoge verwachtingen van de serie dat zij nog voor het verschijnen van de allereerste aflevering al het besluit hadden genomen wel 24 episodes te bestellen. De eerste twee seizoenen bestaan elk uit acht afleveringen, dus dit betekent dat ons er nog minstens acht resten.

Wanneer komt ‘Vikings: Valhalla’ seizoen 3 op Netflix Nederland?

In mei 2022 is de productie van seizoen 3 van Vikings: Valhalla al gestart en dit duurde de hele zomer. Van seizoen 2 weten we dat het filmen tot ongeveer november 2021 duurde en we vervolgens tot januari 2023 moesten wachten om de afleveringen te kunnen zien. In dit licht kunnen we dus voorzichtig stellen dat het derde seizoen waarschijnlijk begin 2024 naar Netflix gaat komen, al is dit nog niet officieel bevestigd.

Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streaminggigant ons een officiële releasedatum geeft.

Waar gaat het verhaal van ‘Vikings: Valhalla’ over?

Vikings: Valhalla speelt zich meer dan duizend jaar geleden af in de vroege 11e eeuw. De serie vertelt de heroïsche avonturen van enkele van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd – de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn vurige en eigenzinnige zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) en de ambitieuze Noordse prins Harald Sigurdsson (Leo Suter).

TitelVikings: Valhalla
Jaar2022-
SoortSerie
TaalEngels
Duur3 seizoenen
GenreActie, Avontuur, Drama
MakerJeb Stuart
CastSam Corlett, Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Jóhannes Jóhannesson, Laura Berlin, David Oakes, Caroline Henderson, Pollyanna McIntosh, Asbjørn Krogh Nissen
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een ‘Vikings: Valhalla’ seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

We weten op dit moment niet of er na de 24 afleveringen die in eerste instantie door de streamingdienst besteld werden nóg een vervolg komt. Op de website en social media-kanalen van Streamwijzer houden we je op de hoogte van Vikings: Valhalla seizoen 4 op Netflix.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.