Komt er een ‘Under the Bridge’ seizoen 2? En wanneer dan?

In juli 2024 was het tijd voor Under the Bridge. Deze gloednieuwe true crime-serie op Disney+ draait om de verdwijning van een 14-jarig meisje en het moordonderzoek dat daarop volgt. Je kijkt nu naar het eerste seizoen op Disney’s streamingdienst, maar komt er een Under the Bridge seizoen 2? En wanneer dan? We laten je in dit artikel alles weten wat er nu bekend is.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt er een ‘Under the Bridge’ seizoen 2?

De 14-jarige Reena Virk verdwijnt na een feestje met vrienden. Aan politieagent Cam Bentland de taak om te ontdekken wat er gebeurd is. In acht afleveringen van de nieuwe serie Under the Bridge op Disney+ ontdek je ook als kijker wat er (waarschijnlijk) is voorgevallen op die bewuste avond. Maar blijft het daarbij, of komt er nog meer?

De komst van een tweede seizoen is helaas nog niet bevestigd. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat deze serie gepromoot is als ‘miniserie’, wat meestal inhoudt dat er geen nieuwe seizoenen gemaakt gaan worden. Echter kan er natuurlijk altijd wat veranderen, dus de kans is aanwezig dat je in de toekomst tóch verblijd wordt met een tweede seizoen. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail.

Wanneer komt ‘Under the Bridge’ seizoen 2 op Disney+?

We weten op dit moment nog niet zeker óf er een tweede seizoen van Under the Bridge komt. De releasedatum kunnen we daarom ook nog niet met je delen. Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Under the Bridge is gebaseerd op het boek van de gerenommeerde schrijfster Rebecca Godfrey, over het waargebeurde verhaal uit 1997 van de 14-jarige Reena Virk (Vritika Gupta) die onderweg was naar een feestje met vrienden en nooit meer thuiskwam. Het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van Godfrey (Riley Keough) en een plaatselijke politieagent (Lily Gladstone). De serie neemt ons mee in de verborgen wereld van de jonge meisjes die van de moord werden beschuldigd, en toont ons de schokkende waarheden over de waarschijnlijke moordenaar.

TitelUnder the Bridge
Jaar2024
SoortSerie
Duur8 afleveringen
TaalEngels
GenreDrama, Misdaad
MakersQuinn Shephard
CastRiley Keough, Lily Gladstone, Archie Panjabi, Matt Craven, Michael Buie, Anoop Desai

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.