‘Tropenjaren’ krijgt een tweede seizoen en die bekijk je dit najaar

Jelka van Houten en Henry van Loon zijn bezig met het tweede seizoen van Tropenjaren. Heel goed nieuws, want heel lang wisten we niet of de populaire komische serie nog nieuwe afleveringen zou krijgen. En nu blijkt dat we er al dit najaar naar kunnen kijken.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Tropenjaren’ krijgt nieuwe afleveringen

Tv-presentatrice Rosa en schrijver Jelle hebben een kindje gekregen. Maar met de opvoeding van hun kersverse dochter Stella, komen een hele hoop uitdagingen. Ze proberen alle ballen in de lucht te houden—hun dochter zo goed mogelijk grootbrengen, carrière maken én een wilde relatie hebben—maar dat wil allemaal niet zo lukken.

De komische serie Tropenjaren werd in 2022 uitgezonden door de BNNVARA en heel lang was het niet duidelijk of er nog een nieuwe reeks op het programma stond. Nu komt de omroep eindelijk met goed nieuws: er komen inderdaad nieuwe afleveringen aan. Jelka van Houten en Henry van Loon maken dit in onderstaand Instagram-bericht, waarin we alweer gelijk een inkijkje krijgen in de struggles van het ouderschap, bekend.

Seizoen 2 verschijnt in het najaar van 2024

Met de aankondiging van seizoen 2, wordt er ook gelijk meer duidelijk over de startdatum. Dit najaar is het namelijk al zover. Inmiddels zijn de opnames begonnen en wordt er hard aan gewerkt om ons in de tweede helft van 2024 nieuwe afleveringen voor te schotelen. Op dit moment weten we echter nog niet precies welke datum je in je agenda kunt noteren. Uiteraard hoor je het direct van ons als er meer duidelijk is.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse tv? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Verhaal en trailer van de serie

Tv-presentatrice Rosa en schrijver Jelle worstelen met het kersverse ouderschap, zichzelf en elkaar.


Synopsis: BNNVARA

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.