Seizoen 6 van ‘This Is Us’ begint vandaag op Amazon Prime Video

Het smaakt bitterzoet, want er is een volgende set afleveringen op komst van de prachtige dramaserie This Is Us. Helaas zal dit ook direct het slotseizoen van de hitserie zijn. Benieuwd wanneer we de afleveringen, die vanaf januari 2022 worden uitgezonden in de Verenigde Staten, in Nederland kunnen verwachten? Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt This Is Us seizoen 6 op Amazon Prime Video? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Wanneer komt This Is Us seizoen 6 op Amazon Prime Video in Nederland?

In januari 2022 werd het vijfde seizoen van This Is Us gelanceerd op Amazon Prime Video in Nederland, maar gelijktijdig kwam het slotseizoen al uit in de Verenigde Staten. Nu is natuurlijk de veelgestelde vraag wanneer deze afleveringen in ons koude kikkerlandje te zien zullen zijn. Inmiddels is echter door Disney+ bekendgemaakt dat seizoen 1-6 van de serie er te zien zullen zijn vanaf 9 maart. In het overzicht van alle nieuwe films en series op Disney+ Nederland in maart 2022 zie je dat seizoen 1-5 en aflevering 1-2 van seizoen 6 op 9 maart online komen. Daarna verschijnt wekelijks op woensdag een nieuwe episode op de streamingdienst.

Vervolgens liet ook Amazon ons weten dat ze de rechten van seizoen 6 zouden krijgen, precies op dezelfde dag als Disney+ (zie hiervoor het overzicht van nieuwe films en series op Amazon Prime Video in maart). Vanaf woensdag 9 maart 2022 kun je op Prime Video in Nederland genieten van de laatste afleveringen van de populaire dramaserie. Naar verwachting zal de streamingdienst hetzelfde uitzendschema als Disney+ aanhouden, maar dit is nog niet officieel bevestigd.

Waar gaat het verhaal van This Is Us over?

Iedereen heeft een familie. En elke familie heeft een verhaal. This Is Us volgt de familie Pearson door de decennia heen: van Jack (Milo Ventimiglia) en Rebecca (Mandy Moore) als jonge ouders in de jaren tachtig tot hun kinderen (de grote drie), Kevin (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) en Randall (Sterling K. Brown) op zoek naar liefde en vervulling in het heden, samen met Toby (Chris Sullivan) en Beth (Susan Kelechi Watson). Deze geaarde, levensbevestigende dramedy laat zien hoe de kleinste gebeurtenissen in ons leven invloed hebben op wie we worden, en hoe de banden die we met elkaar delen tijd, afstand en zelfs de dood kunnen overstijgen.

TitelThis Is Us
SoortSerie
Jaar2016-2022
Duur6 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Romantiek, Drama
IMDb8,6 uit 122.000 stemmen
MakerDan Fogelman
CastMilo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz, Justin Hartley, Susan Kelechi Watson, Chris Sullivan, Jon Huertas, Eris Baker
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Komt er een This Is Us seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is This Is Us na 6 prachtige seizoenen ten einde gekomen. Er wordt geen seizoen 7 geproduceerd, want de show is gecanceld.

Welke teaser of trailer is er van het vijfde seizoen van de serie?

Hieronder bekijk je direct de officiële trailer van het gloednieuwe zesde seizoen van de dramaserie This Is Us.


Veelgestelde vragen


Synopsis: NBCUniversal