Waar kun je de serie ‘The Handmaid’s Tale’ (2017-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie The Handmaid’s Tale (2017-) online kijken kunnen. Deze bizarre serie gaat over een totalitaire staat waarin nog maar een klein deel van de vrouwen vruchtbaar is. Zij moeten voor de rijken in de samenleving kinderen baren als ‘dienstmaagd’. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘The Handmaid’s Tale’ (2017-) online kijken?

Er zijn op het moment van schrijven meerdere streamingdiensten in Nederland die The Handmaid’s Tale vertonen. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdiensten deze titel momenteel wel en niet in het aanbod van Nederland opgenomen hebben.

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar The Handmaid’s Tale bij Amazon Prime Video. Bij dit video on demand-platform kun je de eerste vier seizoenen van deze serie zien. Je kijkt nu de eerste 30 dagen gratis naar alle films en series op deze streamingdienst.
✅ Ziggo Movies & Series➡️ Ga meteen naar The Handmaid’s Tale bij Ziggo Movies & Series. Hier zijn ook de eerste vier seizoenen van de serie te streamen.
✅ VideolandBij Videoland kijk je naar de eerste vier seizoenen van The Handmaid’s Tale en elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering van seizoen 5 online om 07:30 uur Nederlandse tijd.
🔜 HBO Max➡️ Ga meteen naar HBO Max in Nederland. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat hier ook binnenkort meerdere seizoenen van The Handmaid’s Tale online zullen verschijnen.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Handmaid’s Tale nu niet te zien.

Verhaal en trailer van ‘The Handmaid’s Tale’ (2017-)

The Handmaid’s Tale gaat over de Gilead, een totalitaire samenleving, geleid door fundamentalisten. Offred is Dienstmaagd en moet in deze gevaarlijke wereld vol verraders overleven en haar dochtertje zien te vinden dat haar is afgenomen.

The Handmaid's Tale | Trailer

Streaming informatie over de serie

TitelThe Handmaid’s Tale
Jaar2017-
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
IMDb8,4 uit 227.000 stemmen
CategorieDrama, Sci-Fi, Thriller
MakerBruce Miller
CastElisabeth Moss, Yvonne Strahovski, Ann Dowd, Madeline Brewer, Max Minghella, O.T. Fagbenle, Samira Wiley, Amanda Brugel, Joseph Fiennes

Synopsis: HBO Max

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.