Waar kun je de serie ‘The Handmaid’s Tale’ (2017-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie The Handmaid’s Tale (2017-) online kijken kunnen. Deze bizarre serie gaat over een totalitaire staat waarin nog maar een klein deel van de vrouwen vruchtbaar is. Zij moeten voor de rijken in de samenleving kinderen baren als ‘dienstmaagd’. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘The Handmaid’s Tale’ (2017-) online kijken?

Er zijn op het moment van schrijven meerdere streamingdiensten in Nederland die The Handmaid’s Tale vertonen. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdiensten deze titel momenteel wel en niet in het aanbod van Nederland opgenomen hebben.

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar The Handmaid’s Tale bij Amazon Prime Video. Bij dit video on demand-platform kun je de eerste vier seizoenen van deze serie zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
✅ Ziggo Movies & SeriesBekijk nu The Handmaid’s Tale bij Ziggo Movies & Series. Hier zijn ook de eerste vier seizoenen van de serie te streamen.
✅ VideolandIn het aanbod van Videoland vind je de vijf beschikbare seizoenen van The Handmaid’s Tale op het moment van schrijven.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxOp deze streamingdienst kun je nu niet kijken naar de serie THT vanuit Nederland.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Handmaid’s Tale nu niet te zien.

Verhaal en trailer van ‘The Handmaid’s Tale’ (2017-)

The Handmaid’s Tale gaat over de Gilead, een totalitaire samenleving, geleid door fundamentalisten. Offred is Dienstmaagd en moet in deze gevaarlijke wereld vol verraders overleven en haar dochtertje zien te vinden dat haar is afgenomen.

Streaming informatie over de serie

TitelThe Handmaid’s Tale
Jaar2017-
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
IMDb8,4 uit 227.000 stemmen
CategorieDrama, Sci-Fi, Thriller
MakerBruce Miller
CastElisabeth Moss, Yvonne Strahovski, Ann Dowd, Madeline Brewer, Max Minghella, O.T. Fagbenle, Samira Wiley, Amanda Brugel, Joseph Fiennes

Synopsis: HBO Max