The Bold Type seizoen 5 op Netflix, Amazon Prime Video en Videoland | Nieuws, trailer en datum

We hebben mogen genieten van vijf hilarische en fantastische seizoenen van The Bold Type toen in januari van 2021 helaas bekend werd dat de serie na vijf seizoenen tot een einde zou komen. Gelukkig is het vijfde en laatste deel van de serie inmiddels wel online te bekijken. Hieronder lees je wat we tot nu toe weten van het nieuws, de release datum en de trailer van The Bold Type seizoen 5 op Amazon Prime Video, Netflix en Videoland.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Waar gaat het verhaal van The Bold Type over?

The Bold Type gaat over de medewerkers van het vrouwenblad Scarlet en hun grootse en meeslepende levens. De nieuwe generatie Scarlet-vrouwen steunt elkaar terwijl ze te midden van intimiderende leiders hun eigen stem proberen te vinden. Samen verkennen ze seksualiteit, identiteit, liefde en fashion.

Titel: The Bold Type
Jaar: 2017-2021
Soort: Serie
Categorie: Komedie, Drama
Duur: 5 seizoenen
Maker: Sarah Watson
Cast: Katie Stevens, Aisha Dee, Meghann Fahy, Melora Hardin, Stephen Conrad Moore
IMDb: 7.9 uit 15.000 stemmen
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video
Kijken: Bekijk nu op Netflix
Kijken: Bekijk nu op Videoland

Wanneer komt The Bold Type seizoen 5 op Netflix, Amazon Prime Video en Videoland?

Op 26 mei 2021 verscheen het vijfde seizoen van The Bold Type online in de Verenigde Staten. Slechts twee dagen later, op 28 mei, werd de serie in Nederland exclusief gelanceerd op RTL’s video on demand-platform Videoland. Of en wanneer het vijfde seizoen op Netflix (momenteel 4 seizoenen te zien) en/of Amazon Prime Video (ook 4 seizoenen) komt te staan, is op het moment van schrijven nog niet bekend.

→ Vergelijkbare series met The Bold Type vind je hier 🍿

Komt er een The Bold Type seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Helaas werd in januari 2021 bekendgemaakt dat er geen zesde seizoen van The Bold Type geproduceerd zal worden. Vaak is verlenging van een serie een afweging van kosten en kijkcijfers, maar het kan in dit geval natuurlijk ook goed dat de verhalen van de karakters tot een natuurlijk einde zijn gekomen. Een officiële reden voor het cancellen is niet naar buiten gebracht.

Welke teaser of trailer is er al van The Bold Type seizoen 5?

Bekijk hieronder de trailer van het vijfde seizoen van The Bold Type.