Waar kun je de serie ‘Ted Lasso’ (2020-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Ted Lasso (2020) online kijken kunnen. De populaire serie met Jason Sudeikis staat op het moment van schrijven bij IMDb op #74 van best beoordeelde series aller tijden en wist al 11 Primetime Emmy Awards te winnen. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Apple TV+, Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Ted Lasso’ (2020) online kijken?

Momenteel is er één video on demand-platform in Nederland waar je Ted Lasso op kunt kijken. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdienst de nieuwe serie in het aanbod heeft opgenomen.

Apple TV+➡️ Ga meteen naar Ted Lasso op Apple TV+ in Nederland. Hier zijn alle drie de seizoenen van deze populaire serie te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔️ Disney+Je kunt momenteel niet bij de streamingdienst van The Walt Disney Company naar deze serie kijken.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Ted Lasso niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Ted Lasso nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Ted Lasso’ (2020-)

De serie volgt de Amerikaanse American Football-coach Ted Lasso die naar Groot-Brittannië gaat om een worstelende Londense voetbalploeg te leiden in de hoogste klasse van het Engelse voetbal.

Streaming informatie over de serie

TitelTed Lasso
Jaar2020-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama, Sport
RegisseurBrendan Hunt, Joe Kelly, Bill Lawrence
CastJason Sudeikis, Hannah Waddingham, Brendan Hunt, Juno Temple, Jeremy Swift, Phil Dunster, Brett Goldstein, Nick Mohammed, Kola Bokinni

Synopsis: Apple