Waar kun je de film ‘Superkrachten voor je Hoofd’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Superkrachten voor je Hoofd (2024) online kijken kunnen. Deze Nederlandse familiefilm draait om Lev, die megafan is van de superheld Snotman (Dylan Haegens). Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Superkrachten voor je Hoofd’ (2024) online kijken?

Superkrachten voor je Hoofd draait sinds 10 juli 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Superkrachten voor je Hoofd bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Superkrachten voor je Hoofd niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxSuperkrachten voor je Hoofd is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeSuperkrachten voor je Hoofd is niet te vinden in het aanbod van SkyShowtime.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Superkrachten voor je Hoofd’ (2024)

Lev is megafan van superheld Healix, die supervillain Snotman (Dylan Haegens) op de meest spectaculaire manieren verslaat. In Lev’s dromen en als hij gamet kan hij alles, maar in het echte leven is hij onzeker omdat hij lastig kan lopen. Samen met zijn oma die alles durft gaat hij op avontuur om de échte Healix te ontmoeten en zijn superkracht te laten zien aan de wereld tijdens Comic Con.

Streaming informatie over de film

TitelSuperkrachten voor je Hoofd
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 32 minuten
TaalEngels
CategorieFamiliefilm
RegisseurDylan Haegens
CastFinn Vogels, Elise Schaap, Bas Hoeflaak, Dylan Haegens, Jeroen Spitzenberger, Joke Tjalsma, Willie Wartaal, Marit Haegens-Brugman

Synopsis: Splendid Film

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.