Waar kun je de film ‘Stromboli’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Stromboli (2022) online kijken kunnen. Deze Nederlandse dramafilm met Elise Schaap draait om Sara, die met een koffer vol wodka en een uitgeput hart op het eiland Stromboli terechtkomt. Hier wordt ze geconfronteerd met demonen uit het verleden. In dit artikel geven we aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, Pathé Thuis, SkyShowtime, Amazon Prime Video, HBO Max, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Stromboli’ (2022) online kijken?

🎥 Pathé Thuis➡️ Zoek nu Stromboli bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste bioscoopfilms vaak als eerste aan haar aanbod toe, waardoor ze er zonder abonnement te huur en te koop zijn. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Stromboli is niet te vinden in het aanbod van Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Stromboli niet in het aanbod opgenomen.
NetflixStromboli is geproduceerd in samenwerking met Netflix. Daarom staat de film sinds 3 februari 2023 in het aanbod van de streamingdienst.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Stromboli nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Stromboli’ (2022)

Sara arriveert met een koffer vol wodka en een uitgeput hart op het eiland Stromboli. Ze komt bij een retraite terecht waar ze, samen met een bont gezelschap andere dolende zielen, onder leiding van de charismatische goeroe Jens de confrontatie aangaat met de demonen uit haar verleden.

STROMBOLI - Officiële NL trailer

Streaming informatie over de film

TitelStromboli
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 26 minuten
TaalNederlands, Engels
CategorieDrama
RegisseurMichiel van Erp
CastElise Schaap, Pieter Embrechts, Christian Hillborg, Neerja Naik, Taz Munyaneza, Marisa van Eyle, Anna Chancellor, Tim McInnerny

Synopsis: September Film Distribution

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.