Sluit je aan bij de Streamwijzer Community op WhatsApp

Vers van de pers: je kunt Streamwijzer nu ook volgen via WhatsApp. Door je aan te sluiten bij de Streamwijzer Community ontvang je het laatste nieuws en de beste kijktips voor films, series, sport en podcasts gewoon via de app. Via de onderstaande rode knop kun je je meteen helemaal gratis aanmelden bij de groep.

Stap voor stap: zo sluit je je aan bij de Streamwijzer Community op WhatsApp

Het is heel simpel om je aan te melden voor de Community van Streamwijzer op WhatsApp. Hieronder leggen we het stapsgewijs uit ter verduidelijking, waarna we ook highlighten wat de groep precies inhoudt. Alvast veel plezier gewenst!

  1. Klik op de speciale uitnodigingslink 👉 https://chat.whatsapp.com/Kz9tbyT79MZCStzrVG4Syp
  2. Klik op de knop ‘Deelnemen aan chat’
  3. Je ontvangt nu alle aankondigingen van Streamwijzer via je app

Het laatste nieuws en de beste kijktips voor films, series, sport en podcasts

Je kunt Streamwijzer al kennen van onze website, maar ook van onze social media accounts op Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok, Twitter en LinkedIn. Via al deze kanalen kun je op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws en de leukste kijk- en luistertips. Om het nog makkelijker te maken om toegang te krijgen tot onze content, hebben we de WhatsApp Community opgericht.

Helemaal gratis en met één klik te verlaten

Natuurlijk rekenen wij geen kosten voor aanmeldingen bij de Streamwijzer Community op WhatsApp. Je kunt je dus helemaal gratis aansluiten bij de groep. Mocht je in de toekomst beslissen dat je liever niet meer deel wilt nemen aan de community, dan kun je onderaan op de rode tekst ‘Community verlaten’ klikken om eruit te stappen.