Streamwijzer app op je mobiel

Het is natuurlijk ontzettend handig om het laatste nieuws over films en series op de Nederlandse streamingdiensten op internet te zien. Het is natuurlijk nog leuker om het aanbod van alle streamingdiensten op internet te kunnen vinden. Maar het allerleukst is dat dit allemaal binnen één klik kan vanaf de telefoon met de Streamwijzer app! Wist je dat het supermakkelijk is om dat te installeren?

Optie 1

Het is ontzettend eenvoudig om van Streamwijzer een app te maken! Zo vind je binnen één klik al het nieuws over films en series en kun je vinden waar je films en series op de streamingdiensten in Nederland zijn.

Als je de website van Streamwijzer opent, zul je een balk zien aan de onderkant van het scherm. In deze balk kun je klikken op ‘Streamwijzer toevoegen aan startscherm’. Zodra je dat doet, zal de Streamwijzer app op je telefoon staan.

Overigens werkt dit ook gewoon op je computer! Zowel voor Mac als Windows is het heel simpel. Ga rechts bovenin Google Chrome naar de drie puntjes en klik op de knop Install Streamwijzer om de app op je computer te installeren. Hieronder laten we dit met een video zien.

Optie 2

Mocht je nou geen melding krijgen wanneer je de website van Streamwijzer op je telefoon opent, dan kun je het later nog eens opnieuw proberen of de onderstaande optie gebruiken.

Streamwijzer app op iPhone of iPad

Benodigde tijd: 1 minuut

Zo zet je binnen een minuut de Streamwijzer app op je iPhone of iPad.

 1. Ga naar Streamwijzer.nl

  Vind je pagina die je als app wil gebruiken. Dat kan bijvoorbeeld de homepage zijn, maar ook elke andere willekeurige pagina.

 2. Klik op het icoontje met een vierkant en pijl

  Dit vind je onderaan de pagina

 3. Scroll in de onderste rij

  Scroll naar ‘Zet op beginscherm’

 4. Klik

  Klik op ‘Voeg toe’

 5. De Streamwijzer app staat nu tussen de andere apps op je telefoon

  Goed nieuws! Nu ben je via deze Streamwijzer app als eerste op de hoogte van het laatste film- en serienieuws!
  Streamwijzer app

Streamwijzer app op Android (Samsung, Huawei, Sony, Nokia, LG, etc.)

Zo zet je binnen een minuut de Streamwijzer app op je Android telefoon. Bijna alle telefoons die niet van Apple zijn (iPhones) hebben Android als besturingssysteem.

 1. Ga naar Streamwijzer.nl en vind je pagina die je als app wil gebruiken. Dat kan de homepage zijn, maar ook bijvoorbeeld de pagina aanbod, waar je het aanbod van de streamingdiensten in Nederland mee vergelijkt.
 2. Klik rechts bovenin op het icoontje van de drie puntjes onder elkaar.
 3. Klik op ‘Toevoegen aan startscherm‘.
 4. Klik op ‘Toevoegen‘.
 5. Klik weer op ‘Toevoegen.’

Het laatste nieuws en aanbod van de streamingdiensten in Nederland

Streamwijzer is een nieuws- en tipwebsite over films, series en streamingdiensten in Nederland. Zo vind je welke titels er allemaal op Netflix te zien zijn, maar bespreken we ook allerlei toffe films en series op Disney+, HBO Max, Viaplay, Amazon Prime Video, discovery+, Videoland, NLZIET, Pathé Thuis en andere video on demand-platforms. Heel veel kijkplezier gewenst!