‘Station 19’ seizoen 5 is vanaf vandaag te zien op Disney+

Je favoriete Grey’s Anatomy-spin-off is terug op Disney+! We hebben het dan natuurlijk over Station 19. Het vijfde seizoen van deze serie verscheen al in september 2021 op de Amerikaanse tv-zender ABC, maar streamers moesten er in Nederland een stuk langer op wachten. Ons geduld wordt nu eindelijk beloond, want vandaag zijn alle afleveringen live gezet. Dat wordt bingen!

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Vijfde seizoen van ‘Station 19’ nu te bingen op Disney+

Het vijfde seizoen van Station 19 werd in Amerika van september 2021 tot mei 2022 uitgezonden en was op de Nederlandse tv-zender NET5 vanaf 14 juni 2022 te zien. Mocht je het daar gemist hebben, dan moest je wat langer geduld hebben.

De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft de gloednieuwe afleveringen van de serie op donderdag 2 februari aan haar aanbod toegevoegd. Het goede nieuws is dat ze niet wekelijks toegevoegd worden maar alle achttien tegelijkertijd live gezet zijn, dus je kunt ze nu direct allemaal bekijken.

Ook een zesde seizoen is al aangekondigd

We hebben nog meer goed nieuws en dat is dat Station 19 ook een zesde seizoen krijgt. Sterker nog, de eerste afleveringen daarvan zijn in Amerika al uitgezonden. In Nederland zal het zesde seizoen voorlopig nog niet te zien zijn; we hebben immers op het vijfde seizoen ook ruim een jaar moeten wachten. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes omtrent de releasedatum via je mail en onze social media-kanalen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Een groep heldhaftige brandweermannen van kazerne 19 in Seattle – van de commandeur tot de nieuwste rekruut – riskeert leven en hart tijdens en na hun dienst. Deze dappere mannen en vrouwen zijn net familie, letterlijk en figuurlijk, en samen zetten ze hun eigen leven op het spel als hulpverleners die anderen redden.

TitelStation 19
SoortSerie
Jaar2018-
Duur6 seizoenen
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
IMDb6,7 uit 14.000 stemmen
MakerStacy McKee
CastJaina Lee Ortiz, Jason George, Grey Damon, Barrett Doss, Alberto Frezza, Jay Hayden

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.