Komt ‘Star Trek: Discovery’ naar SkyShowtime?

Met de komst van SkyShowtime hadden veel mensen verwacht weer in Nederland naar Star Trek: Discovery te kunnen kijken. De serie is immers gemaakt door de Amerikaanse zender CBS en is ook te vinden op streamingdienst Paramount+. Bovendien is SkyShowtime wel de thuisbasis voor ándere Star Trek-series, waaronder de allernieuwste. Star Trek: Discovery is tot de schrik van velen helaas nog niet te vinden in het aanbod. Ben jij benieuwd naar het antwoord op de vraag: komt Star Trek: Discovery naar SkyShowtime? Lees hieronder verder.

Komt ‘Star Trek: Discovery’ naar SkyShowtime?

Eerder was Star Trek: Discovery nog op Netflix te vinden, maar daar werd de serie in november 2021 verwijderd. ViacomCBS, het bedrijf achter de Amerikaanse zender CBS, had de rechten namelijk teruggekocht en besloten de serie enkel nog op hun streamingdienst te plaatsen: Paramount+. Laat deze streamingdienst nou net onderdeel uitmaken van Paramount Global, een van de grote bedrijven achter SkyShowtime. Dit maakt de kans erg groot dat de serie in de toekomst wel naar de videodienst komt, net als andere Star Trek-series als Star Trek: The Next Generation en Star Trek: Strange New Worlds.

Wanneer we de serie kunnen verwachten, is op dit moment nog niet bekend. Het lijkt erop dat de streamingdienst het aanbod gefaseerd toevoegt, want ook andere grote series die wel aangekondigd werden (denk aan Halo) zijn nog niet te zien. Onderzoek van Streamwijzer heeft bovendien uitgewezen dat het video on demand-platform 7 tot 8 maanden wacht met het toevoegen van nieuwe bioscoopfilms. Geduld is in dit geval dus een schone zaak. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail of onze social media-kanalen als we wél een releasedatum hebben.

→ Kun je niet wachten? Bestel hier alle huidige en nieuwe seizoenen van de serie Star Trek: Discovery

Waar gaat het verhaal van ‘Star Trek: Discovery’ over?

Tien jaar voor Kirk, Spock en de Enterprise ontdekt de USS Discovery nieuwe werelden en levensvormen als één Starfleet-officier alles wat buitenaards is leert begrijpen.

TitelStar Trek: Discovery
Jaar2017-
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Drama
IMDb7 uit 123.000 stemmen
CastScott Bakula, John Billingsley, Jolene Blalock, Dominic Keating
Sonequa Martin-Green, Doug Jones, Mary Wiseman, Anthony Rapp, Wilson Cruz, Patrick Kwok-Choon, Oyin Oladejo, Sara Mitich, David Ajala

Synopsis: Paramount+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.