Waar kun je de serie ‘Snowfall’ (2017-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Snowfall (2017-) online kijken kunnen. Deze serie speelt zich af aan het begin van de crack-epidemie in Los Angeles en gaat over de impact hiervan op de cultuur zoals we die nu kennen. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Snowfall’ (2017-) online kijken?

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar Snowfall op Disney+. Bij dit video on demand-platform zijn alle vijf seizoenen van deze serie te zien.
⛔️ Amazon Prime VideoDeze videodienst heeft de serie niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je Snowfall niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Snowfall nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Snowfall’ (2017-)

Snowfall is een drama dat zich afspeelt aan het begin van de crack-epidemie in Los Angeles en gaat over de uiteindelijke impact ervan op de cultuur zoals we die nu kennen. De serie volgt een aantal personages tijdens een gewelddadige, woelige periode, onder wie Franklin Saint (een jonge straatondernemer op zoek naar macht), Gustavo ‘El Oso’ Zapata (een Mexicaanse worstelaar die verstrikt raakt in de interne strijd van een misdaadkartel), Teddy McDonald (een CIA-agent met een duister verleden die een geheime operatie begint voor financiering van de Nicaraguaanse Contra’s) en Lucia Villanueva (de eigengereide dochter van een Mexicaanse drugsbaron). In Snowfall draait alles uiteindelijk om geld, macht en invloed in Los Angeles.

Streaming informatie over de serie

TitelSnowfall
Jaar2017-2022
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Misdaad
MakersJohn Singleton, Eric Amadio, Dave Andron
CastDamson Idris, Carter Hudson, Emily Rios, Sergio Peris-Mencheta, Michael Hyatt, Amin Joseph

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.