Seizoen 6 van Workin’ Moms verschijnt 10 mei op Netflix

Het zesde seizoen van de populaire Canadese sitcom Workin’ Moms zal vanaf dinsdag 10 mei op de streamingdienst Netflix beschikbaar zijn in Nederland. Op dit moment wordt de nieuwste set afleveringen aan de andere kant van de oceaan nog wekelijks uitgezonden, dus er zit weinig tijd tussen de buitenlandse en Nederlandse lancering.

Zesde seizoen van Workin’ Moms is vanaf 10 mei op Netflix te zien

Deze komedie dramaserie ging in 2017 in première op CBC Television en is sinds 2019 op de streamingdienst Netflix te bekijken. In de serie zijn onder andere Catherine Reitman (It’s Always Sunny in Philadelphia, Black-ish), Jessalyn Wanlim (Gossip Girl), Dani Kind (Wynonna Earp), Enuka Okuma (Rookie Blue) en Juno Rinaldi (Such a Small Thing) te zien.

Zij vormen samen een groep vriendinnen die met de uitdagingen omgaan die je als werkende moeder in het leven tegenkomt. In juni 2021 kondigde Reitman, actrice en tevens maker van de serie, aan dat pre-productie van het zesde seizoen van start was gegaan. Het nieuwe seizoen ging in januari 2022 in première in Canada. Netflix Nederland heeft ons nu laten weten dat deze afleveringen al vanaf 10 mei te streamen zullen zijn.

Komt er een zevende seizoen van Workin’ Moms?

Workin’ Moms is sinds het debuut op CBC in 2017 een regelrechte kijkcijferhit in Canada. Toen de serie in 2019 op Netflix verscheen, werd hij al snel een wereldwijd succes dat door veel fans werd omarmd. Deze titel scoort dan ook een cijfer van 7,8/10 uit 15.000 stemmen op IMDb, wat een uitstekende score is. Nederlandse fans kunnen dan ook bijna niet meer wachten totdat het nieuwste seizoen in ons land te zien is.

Door de populariteit en het succes van de serie zou het ook geen verrassing zijn dat een zevende seizoen eraan zit te komen. Officiële bevestigingen hierover zijn echter nog niet naar buiten gebracht. Zodra wij hier meer informatie over verkrijgen, zullen we dit uiteraard via onze site en social media kanalen met jullie delen.

Workin’ Moms (serie, 2017-): verhaal, informatie en trailer

Het zwangerschapsverlof is voorbij en het is tijd voor deze vier moeders om weer aan het werk te gaan terwijl ze navigeren door kinderen, bazen, liefde en leven in het moderne Toronto.

TitelWorkin’ Moms
SoortSerie
Jaar2017-
TaalEngels
Duur6 seizoenen / 70 afleveringen
CategorieKomedie, Drama
MakerCatherine Reitman
CastCatherine Reitman, Jessalyn Wanlim, Dani Kind, Juno Rinaldi, Enuka Okuma, Sara McVie

Synopsis: Netflix

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.