Waar kun je de serie Schitt’s Creek (uit 2015-2020) online kijken?

Veel serieliefhebbers vragen zich af hoe je Schitt’s Creek online kijken kunt (de populaire komedieserie uit 2015-2020 die een 8,6 krijgt op IMDb). In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, HBO Max, SkyShowtime, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Schitt’s Creek uit 2015-2020 online kijken?

✅ HBO Max➡️ Ga meteen naar Schitt’s Creek bij HBO Max in Nederland. Alle 6 seizoenen van de serie zijn er sinds de lancering in maart 2022 te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 37% korting op een jaarabonnement.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft helaas Schitt’s Creek niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Tijdens de persconferentie van HBO Max NL werd naast de prijs en kortingsactie van de streamingdienst ook het mooie nieuws aangekondigd dat HBO Max naast eigen content tevens titels van 3rd party providers aan het aanbod van de videodienst zal toevoegen. Een selectie van deze titels is Schitt’s CreekDownton AbbeyThe OfficeBlackout2DaysMotherland en The Little Drummer Girl. Bekijk het volledige aanbod van HBO Max in Nederland.

Naast HBO Max is ook de DVD-box een optie

Je kunt hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl bladeren door alle DVD’s en Blu-ray’s die momenteel beschikbaar zijn. Daar zul je onder andere zien dat het mogelijk is om een boxset te bestellen van bijvoorbeeld Euphoria, The Sopranos, Game of Thrones, Friends of The Big Bang Theory. Ook voor Schitt’s Creek is een boxset aanwezig.

Verhaal van Schitt’s Creek (2015-2020)

In Schitt’s Creek (#216 aller tijden op IMDb met een 8,6 en maar liefst 9 Primetime Emmy’s) leren we Eugene Levy kennen als een rijke videowinkel-magnaat. Plotseling raken hij en zijn familie echter al hun zuurverdiende centen kwijt, waarna ze na hun luxe leven moeten verhuizen naar Schitt’s Creek.

Streaming informatie over de serie (+ trailer)

TitelSchitt’s Creek
SoortSerie
Jaar2015-2020
Duur6 seizoenen
CategorieKomedie
IMDb8,6 uit 110.000 stemmen
CastEugene Levy, Catherine O’Hara, Dan Levy, Emily Hampshire, Chris Elliott, Jennifer Robertson, Sarah Levy, Dustin Milligan
Schitt's Creek Season 1 Trailer