Kijkers reageren op zomercliffhanger seizoen 34 van ‘GTST’: “Saaaaai!”

Helaas komt er bijna een einde aan het 34e seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden. De seizoensfinale wordt altijd afgesloten met een gigantische cliffhanger, waardoor kijkers de hele zomer in spanning moeten zitten. Hoewel de cliffhanger pas op donderdag 30 mei 2024 op tv wordt uitgezonden, is de laatste aflevering al op donderdag 23 mei 2024 op Videoland verschenen. We zetten de eerste reacties voor je op een rij.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Zomercliffhanger van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’

Het 34e seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden ging op maandag 28 augustus 2023 van start. Sinds die datum kunnen we iedere werkdag genieten van een nieuwe aflevering. Op donderdag 30 mei 2024 moeten we tijdelijk afscheid nemen van Meerdijk, want dan verschijnt de laatste aflevering van het seizoen op tv. Op Videoland is de laatste aflevering een week eerder (op donderdag 23 mei 2024) te zien.

Het vorige seizoen werd met een spectaculaire zomercliffhanger afgesloten. Hoewel alles in eerste opzicht soepel verliep, eindigde de huwelijksdag van Laura en Henk in een ware nachtmerrie. Aan het einde van de avond belandden de inwoners van Meerdijk namelijk in een kettingbotsing. De grote vraag afgelopen zomer was dan ook welke castleden dit seizoen zouden terugkeren. Dit jaar zijn er echter meerdere verhaallijnen. Zo speelt de liefdadigheidsactie van Stefano een grote rol, maar hebben de personages allemaal hun eigen zorgen.

Reacties zijn verdeeld

De zomercliffhanger van vorig jaar kon op ontzettend veel positieve reacties rekenen. Kijkers zaten dan ook op het puntje van hun stoel tijdens de laatste aflevering. Over de cliffhanger van dit jaar zijn kijkers echter verdeeld. Zo vinden veel mensen de laatste aflevering tegenvallen en had het veel spannender kunnen zijn. Bekijk hieronder een greep uit de reacties.

Meer informatie over de serie

TitelGoede Tijden, Slechte Tijden
SoortSerie
Jaar1990-
Duur34 seizoenen
CategorieDrama
Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.