Waar kun je de serie ‘Raised by Wolves’ (uit 2020) online kijken?

Veel serieliefhebbers vragen zich af hoe je Raised by Wolves online kijken kunt (de populaire sciencefictionserie uit 2020 die een 7,5 krijgt op IMDb). In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals HBO Max, Ziggo Movies & Series, Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Raised by Wolves’ uit 2020 online kijken?

Voorheen was het mogelijk om via HBO Max in Nederland naar allebei de seizoenen van de razend populaire serie Raised by Wolves te kijken, maar in december 2022 werd de serie uit het aanbod verwijderd. Zie ook de tweet onder deze tabel voor een reactie van een teleurgestelde abonnee op deze plotselinge verdwijning van het sci-fi kijkcijferkanon. Momenteel is het enkel nog mogelijk om deze titel op schijf te bestellen, want hij is niet in het aanbod van een streamingdienst in Nederland te vinden.

💿 Bol.com➡️ Ga meteen naar Raised by Wolves bij Bol.com. Hier kun je de DVD en Blu-ray van elk beschikbaar seizoen online bestellen.
💿 Amazon.nl➡️ Ga meteen naar Raised by Wolves bij Amazon. Ook deze webwinkel biedt zowel de DVD als Blu-ray van alle vier de seizoenen aan op het moment van schrijven.
❓ HBO MaxGa meteen naar HBO Max in Nederland. Beide seizoenen van deze serie waren bij de streamingdienst te zien, maar in december verdwenen ze plotseling. Momenteel is nog niet bekend of, en zoja wanneer, de afleveringen weer terug zullen keren.
Ziggo Movies & SeriesSinds 31 december 2021 is Raised by Wolves helaas niet meer te bekijken op Ziggo Movies & Series.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft deze serie helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je Raised by Wolves jammer genoeg niet zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van Raised by Wolves (2020)

Androïden hebben de taak om mensenkinderen op te voeden op een mysterieuze planeet.

Raised by Wolves | Official Trailer | HBO Max

Streaming informatie over de serie

TitelRaised by Wolves
SoortSerie
Jaar2020-2022
Duur2 seizoenen
CategorieDrama, Fantasy, Sci-Fi
IMDb7,5 uit 80.000 stemmen
CastAmanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Niamh Algar, Travis Fimmel, Jordan Loughran, Matias Varela, Felix Jamieson, Ethan Hazzard