Waar kun je de film ‘A Quiet Place: Day One’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film A Quiet Place: Day One (2024) online kijken kunnen. In dit nieuwe deel van de franchise gaan we terug naar het begin: de dag dat de wereld stil werd. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘A Quiet Place: Day One’ (2024) online kijken?

A Quiet Place: Day One draait vanaf 27 juni 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar A Quiet Place: Day One bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Ook andere A Quiet Place-films kijk je hier op Pathé Thuis.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd. A Quiet Place bekijk je wel hier op SkyShowtime.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft A Quiet Place: Day One niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxA Quiet Place: Day One is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘A Quiet Place: Day One’ (2024)

Ervaar de dag dat de wereld stil werd.

Streaming informatie over de film

TitelA Quiet Place: Day One
Jaar2024
SoortFilm
DuurNNB
TaalEngels
CategorieHorror
RegisseurMichael Sarnoski
CastLupita Nyong’o, Joseph Quinn

Synopsis: Paramount Pictures (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.