Waar kun je de film ‘Priscilla’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Priscilla (2023) online kijken kunnen. Deze dramafilm draait om het turbulente huwelijk van Elvis Presley en Priscilla. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Priscilla’ (2023) online kijken?

Priscilla was in januari 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Priscilla bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 25 april 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Priscilla niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxPriscilla is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Priscilla’ (2023)

Priscilla, de nieuwe film van Sofia Coppola (The Virgin Suicides, Lost in Translation), toont de onzichtbare kant van een van de grootste Amerikaanse mythes uit de popgeschiedenis: de lange relatie en het turbulente huwelijk van Elvis en Priscilla. Wanneer tiener Priscilla Beaulieu op een feestje Elvis Presley ontmoet, verandert de internationale rock-‘n-roll superster op intieme momenten onverwachts in iemand anders: een meeslepende liefde, een steun in eenzame dagen, een kwetsbare, beste vriend. De film volgt Priscilla van een Duitse legerbasis tot aan Elvis’ droomlandgoed Graceland. Een gevoelig en betoverend portret over liefde, fantasie en roem.

Streaming informatie over de film

TitelPriscilla
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 53 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurSofia Coppola
CastCailee Spaeny, Jacob Elordi, Ari Cohen, Dagmara Dominczyk

Synopsis: Cinéart Nederland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.