Komt er een ‘Pretty Little Liars’ seizoen 3? En wanneer dan?

A is terug. Opnieuw worden de vriendinnen in het tweede seizoen van Pretty Little Liars: Original Sin, deze keer PLL: Summer School genaamd, geteisterd door een gemaskerde griezel. donderdag kijk je naar een kersverse aflevering op HBO Max. Veel mensen vragen zich nu al af of er daarna nog meer komt. Met andere woorden: komt er een Pretty Little Liars seizoen 3? En wanneer dan? Wij zetten hier alle up-to-date informatie op een rijtje.

Komt er een ‘Pretty Little Liars: Original Sin’ seizoen 3 op HBO Max?

In mei 2024 stond het tweede seizoen van Pretty Little Liars: Original Sin op het programma. Na de heftige gebeurtenissen uit het vorige seizoen hebben de vijf meiden hun examens niet gehaald, waardoor ze naar zomerschool moeten. Maar dan staat er een nieuwe belager op die het ze alweer lastig maakt.

De vraag die rijst is of er ook een derde seizoen komt. Op dit moment heeft HBO Max nog geen groen licht gegeven. Ook is de serie nog niet gecanceld, dus dat betekent dat alle opties nog openliggen. De showrunners zijn in ieder geval enthousiast genoeg om verder te gaan, zoals je hieronder kunt lezen. Zodra het nieuws bevestigd wordt, werken wij deze pagina direct bij en hoor je het natuurlijk via je mail en onze social media-kanalen.

🗣️ “We denken dat we net pas beginnen. We hopen op een derde seizoen. Imogen was de ‘final girl’ in seizoen 1, Tabby in seizoen 2. Onze droom zou zijn dat de serie vijf seizoenen duurt, zodat iedere Pretty Little Liar een laatste aflevering krijgt waarin ze de ultieme ‘final, final girl’ zijn.”
– Roberto Aguirre-Sacasa

Wanneer komt ‘Pretty Little Liars: Original Sin’ seizoen 3 op HBO Max?

We weten op dit moment nog niet zeker dát er een derde seizoen van Pretty Little Liars: Original Sin komt. De releasedatum kunnen we daarom ook nog niet met je delen. Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op HBO Max elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op HBO Max zullen verschijnen.

Uitzendschema van seizoen 2

Op 9 mei keerde de serie terug op HBO Max. Er verschenen in totaal acht afleveringen, die iedere donderdag op het programma stonden. De seizoensfinale stond gepland op 20 juni. Al met al leverde dit het volgende uitzendschema op:

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Loose Ends”Donderdag9 mei 2024
2“Summer Lovin'”Donderdag9 mei 2024
3“Sweet Sixteen”Donderdag16 mei 2024
4“When A Stranger Calls Back”Donderdag23 mei 2024
5“Friday The 13th”Donderdag30 mei 2024
6“Hell House”Donderdag6 juni 2024
7“The Bogeyman”Donderdag13 juni 2024
8“Final Exam”Donderdag20 juni 2024

Verhaal en trailer van seizoen 2

Na de aangrijpende gebeurtenissen van Pretty Little Liars: Original Sin, worden onze Pretty Little Liars geconfronteerd met een lot dat erger is dan de dood: zomerschool. Millwood High is echter niet het enige dat hun leuke zomerbaantjes en liefdeslevens in de weg staat. Een nieuwe schurk, die al dan niet een connectie heeft met A, is naar de stad gekomen en gaat ze allemaal op de proef stellen.


Synopsis: HBO Max

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.