Waar kun je de serie ‘Poker Face’ (2023) online kijken in Nederland?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Poker Face (2023) online kijken kunnen. Deze geprezen serie is een combinatie van moordmysterie en een komedie, over een vrouw die precies kan zien wanneer iemand liegt. In dit artikel geven wij aan of deze titel op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Poker Face’ (2023) online kijken?

Poker Face is een heerlijke misdaadserie, waarvan het eerste seizoen in Amerika inmiddels al compleet te zien is. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

SkyShowtime➡️ Ga meteen naar Poker Face bij SkyShowtime. De serie ging daar op in september 2023 in première. Inmiddels zijn alle beschikbare afleveringen te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Poker Face helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoOp Prime Video, de streamingdienst van Amazon, is de serie Poker Face niet te streamen.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal van ‘Poker Face’ (2023)

De voor vier Emmy’s genomineerde serie, met Natasha Lyonne in de hoofdrol, is een komische terugkeer naar de populaire mysterieformule die in de jaren 70 en 80 de televisie domineerde met shows als Columbo. Poker Face combineert een unieke mix van moordmysterie en misdaad met komische elementen en vertelt een meeslepend verhaal vol leugens en intriges.

Streaming informatie over de serie

TitelPoker Face
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
GenreMystery
MakerRian Johnson
CastNatasha Lyonne, Benjamin Bratt, Elijah George, Robert Loftus, Simon Helberg, Brandon Micheal Hall

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.