Waar kun je de film ‘Plane’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Plane (2023) online kijken kunnen. Deze actiethriller met Gerard Butler volgt een piloot die met zijn vliegtuig een noodlanding moet maken op een eiland in de Filippijnen en in een oorlogsgebied terechtkomt. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Plane’ (2023) online kijken?

Plane draait sinds 2 februari 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem momenteel online kunt kijken.

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Plane bij Amazon Prime Video. Sinds 2 juni 2023 is deze film ook in het aanbod van Prime Video, de streamingdienst van Amazon, te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je 30 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Plane bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 26 april toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Disney+Plane is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Plane nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Plane’ (2023)

Piloot Ray Torrance (Gerard Butler) heeft vaker in stormen gevlogen, maar wanneer hij in een zware storm terecht komt en zijn vliegtuig beschadigd raakt, is hij genoodzaakt om een spectaculaire noodlanding te maken op een eiland in de Filippijnen. Daar blijken Ray en zijn passagiers terecht te zijn gekomen in een oorlogsgebied dat wordt gedomineerd door meedogenloze militanten die het op het vliegtuig en zijn passagiers gemunt hebben. Terwijl de hele wereld op zoek is naar het verdwenen vliegtuig probeert Ray zijn passagiers in leven te houden tot er hulp arriveert.

Streaming informatie over de film

TitelPlane
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 48 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurJean-Francois Richet
CastGerard Butler, Mike Colter, Kelly Gale, Yoson An, Tony Goldwyn, Daniella Pineda, Remi Adeleke, Haleigh Hekking, Paul Ben-Victor, Quinn McPherson

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.