Waar kun je het programma ‘De Piano’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

In april verschijnt er een nieuw Nederlands programma op de buis: De Piano. Chantal Janzen bezoekt piano’s op treinstations in Nederland, waar amateurpianisten hun hart op uitstorten. We genieten van inspirerende optredens en persoonlijke verhalen. Misschien ben je wel heel benieuwd naar dit programma, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je ‘De Piano’ online kijken?

De Piano verschijnt op woensdag 3 april op de buis. Zes weken lang kun je iedere woensdag een aflevering kijken op RTL 4 om 20:30 uur. Maar hoe zit het met terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar De Piano bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft De Piano niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van De Piano en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal en trailer van ‘De Piano’

De Piano biedt een unieke kijk achter de personen die mensen weten te raken met hun muzikale talent en hun grote passie voor de piano; hét favoriete instrument van de mens. De drie ervaren muziekexperts kijken vanuit hun muzikale bril naar de kandidaten en luisteren met hun hart naar de verschillende optredens. Het programma wordt compleet met de laatste aflevering; een uniek optreden in Het Concertgebouw, waarbij zes muzikanten mogen deelnemen aan het exclusieve concert dat wordt samengesteld door Roel, Dominic en Daria.

Streaming informatie over de serie

TitelDe Piano
Jaar2024
SoortSerie
Duur6 afleveringen
TaalNederlands
CategorieReality, Muziekprogramma
PresentatorChantal Janzen
MuziekexpertsRoel van Velzen, Dominic Seldis, Daria van den Bercken

Synopsis: RTL

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.