Nieuw op HBO Max | September 2022

Deze films en series komen nieuw op HBO Max in september 2022! Voor elke film of serie is de titel, de categorie, de IMDb pagina, de verschijndatum, de trailer en een link naar HBO Max bijgevoegd.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Nieuwe films en series op HBO Max (september 2022)

Het onderstaande overzicht van films en series wordt door HBO Max in september uitgebracht. Dit zijn de highlights, maar in de loop van de maand kan het video on demand-platform meer titels online zetten. Alle films en series die op de streamingdienst staan vind je in het overzicht van het HBO Max aanbod in Nederland en je kunt alvast vooruit kijken in het overzicht met films en series die binnenkort op HBO Max verschijnen.

TitelNieuwKijkenSoortJaarSeizoenenCategorieIMDbTrailer
The Last Movie Stars1 septemberKijkenSerie2022Seizoen 1Documentaire8.2Trailer
Rick & Morty5 septemberKijkenSerie2013Seizoen 6Animatie9.2Trailer
The Handmaid's Tale15 septemberKijkenSerie2017Seizoen 1-4Thriller8.4Trailer

Let op: dit overzicht is voorlopig. HBO Max kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.


Op de Instagram, Twitter en Facebook pagina van Streamwijzer kom je als eerste te weten welke films en series nieuw op HBO Max komen of juist verdwijnen.


  • Welke films en series zijn nieuw op HBO Max in september 2022?

    In deze lijst vind je alle nieuwe films en series op HBO Max in september 2022. Onder andere komen seizoen 1-4 van The Handmaid's Tale, seizoen 6 van Rick & Morty, seizoen 1 van The Last Movie Stars en meer titels op de streamingdienst deze maand.

  • Welke films en series kwamen/komen er vorige en volgende maanden nieuw op HBO Max?

    Op Streamwijzer vind je steeds een volledig overzicht van nieuwe films en series op HBO Max per maand, waardoor je kunt vinden welke nieuwe titels online zijn verschenen en zullen komen op de streamingdienst.