Waar kun je de film ‘Mothers’ Instinct’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Mothers’ Instinct (2024) online kijken kunnen. In deze thriller met Anne Hathaway en Jessica Chastain wordt het leven van twee vrouwen verstoord door een tragisch ongeluk. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Mothers’ Instinct’ (2024) online kijken?

Mothers’ Instinct draait sinds 9 mei 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Mothers’ Instinct bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video. Omdat de film gedistribueerd is door The Searchers, verwachten we hem in de toekomst wel op Amazons streamingdienst.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Mothers’ Instinct niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMothers’ Instinct is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeOp SkyShowtime is Mothers’ Instinct op dit moment niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Mothers’ Instinct’ (2024)

Het is begin jaren zestig, en beste vriendinnen en buren Alice (Jessica Chastain) en Celine (Anne Hathaway) leven een idyllische levensstijl met verzorgde gazons, succesvolle echtgenoten en zoontjes van dezelfde leeftijd. Na een tragisch ongeluk wordt hun perfecte leven abrupt verstoord. Schuldgevoelens, achterdocht en paranoia ontwrichten de zussenband en er ontstaat een psychologische wilsstrijd waarin hun moederinstinct zich van haar meest duistere kant laat zien.

Streaming informatie over de film

TitelMothers’ Instinct
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 34 minuten
TaalEngels
CategorieThriller, Drama
RegisseurBenoît Delhomme
CastAnne Hathaway, Jessica Chastain, Anders Danielsen Lie, Caroline Lagerfelt, Josh Charles

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.