Waar kan ik de film Monster Hunter (2020) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Monster Hunter online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Monster Hunter online kijken?

✅ Pathé Thuis: Deze film uit 2020 is te zien op de streamingdienst. Bekijk direct Monster Hunter bij Pathé Thuis.

✅ Ziggo on Demand: Ook bij Ziggo’s on demand-service is de film te huur of te koop. Bekijk direct Monster Hunter bij Ziggo On Demand.

Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Prime Video Store: De Prime Video Store heeft deze titel tevens beschikbaar gesteld voor aanschaf. Ga direct naar de film in de Prime Store.

💿 Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

💿 Amazon.nl: De online winkel Amazon.nl biedt deze titel op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

⛔️ Deze film is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of Videoland.

Verhaal van Monster Hunter (2020)

Als een onverwachte zandstorm Captain Artemis en haar militaire eenheid transporteert naar een nieuwe wereld, ontdekken ze dat deze onbekende plek vol levensgevaarlijke dreigingen zit, waar gigantische en angstaanjagende monsters leven.

Streaming informatie over de film

Titel: Monster Hunter
Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Actie, Avontuur, Fantasy
Taal: Engels
Duur: 1 uur en 43 minuten
Budget: $60,000,000
Opbrengst: $25,814,306
Cast: Milla Jovovich, Tony Jaa, Ron Perlman, Diego Boneta, Meagan Good
IMDb: 5.3 uit 37.000 stemmen

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.