Waar kun je de film ‘Monkey Man’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Monkey Man (2024) online kijken kunnen. In deze actiethriller is een man (gespeeld door Dev Patel) op zoek naar wraak. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Monkey Man’ (2024) online kijken?

Monkey Man draait sinds 4 april 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Monkey Man bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. De filmpagina staat wel al live. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Monkey Man niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMonkey Man is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Monkey Man’ (2024)

Kid is een onopvallende jongeman die zijn geld bijeenschraapt in een illegale vechtclub, waar hij elke nacht weer met een gorillamasker op door populairdere vechters tot moes geslagen wordt. Na jarenlang zijn woede over het verleden te hebben opgekropt, ontdekt Kid een manier om de geheimzinnige elite van de stad te infiltreren. Als hij zijn razernij de vrije loop laat, gebruikt hij zijn handen met mysterieuze littekens om op explosieve manier wraak te nemen op de mannen die hem alles ontnomen hebben.

Streaming informatie over de film

TitelMonkey Man
Jaar2024
SoortFilm
Duur2 uur en 1 minuut
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
RegisseurDev Patel
CastDev Patel, Sobhita Dhulipala, Ashwini Kalsekar, Adithi Kalkunte, Vipin Sharma, Sharlto Copley, Sikandar Kher

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.