Waar kun je de film ‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Mission: Impossible – Dead Reckoning (2023) online kijken kunnen. In dit nieuwste deel van de franchise staat Ethan Hunt zijn gevaarlijkste missie tot nu toe te wachten. Hieronder is te vinden of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One’ (2023) online kijken?

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One is sinds 13 juli 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken. Op Streamwijzer vind je ook informatie over de andere Mission: Impossible-films.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste aan het aanbod toe, maar op dit moment is de releasedatum nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Ook de andere Mission: Impossible-films bekijk je hier op Pathé Thuis.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMission: Impossible – Dead Reckoning Part One is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 SkyShowtimeDe film is gedistribueerd door Paramount Pictures via Universal Pictures. Dit zijn filmstudio’s die onderdeel uitmaken van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd. Ook de andere Mission: Impossbile-films bekijk je hier op SkyShowtime.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One’ (2023)

In Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One beginnen Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF-team aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Er volgt een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staan en Ethan wordt geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden. In zijn krachtmeting met een mysterieuze en machtige vijand moet Ethan noodgedwongen de gedachte overwegen dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie, zelfs niet het leven van degenen die hem het meest dierbaar zijn.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One | Final Trailer (2023 Movie) - Tom Cruise

Streaming informatie over de film

TitelMission: Impossible – Dead Reckoning Part One
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 43 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurChristopher McQuarrie
CastTom Cruise, Rebecca Ferguson, Pom Klementieff, Hayley Atwell, Simon Pegg, Shea Whigham, Esai Morales, Henry Czerny, Gregory Sanon, Ving Rhames

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One’?

    De grootste rollen in Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One worden vertolkt door Tom Cruise, Rebecca Ferguson en Pom Klementieff.


Synopsis: Paramount Pictures (via Universal)

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.