Hoeveel afleveringen heeft de serie ‘Maxton Hall’?

Sinds kort kijk je op Amazon Prime Video naar de dramaserie Maxton Hall, en heel veel kijkers zijn in de ban van het verhaal. Voordat jij hem ook opzet, wil je misschien wel weten uit hoeveel afleveringen het eerste seizoen bestaat. Wij geven het antwoord op deze prangende vraag.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Hoeveel afleveringen heeft ‘Maxton Hall’?

De bekende boekenreeks van Mona Kasten komt tot leven in de splinternieuwe serie Maxton Hall op Amazon Prime Video. Ruby zit op het Maxton Hall College, maar anders dan vele klasgenoten heeft haar familie er geen goud geld voor hoeven neerleggen. Zij zit daar met een beurs. Als ze het geheim ontdekt van de knappe erfgenaam James Beaufort, raakt ze verstrikt in de wereld die ze zo graag wilde ontlopen.

Maxton Hall is volgens veel kijkers een echte aanrader. Als je hem ook wilt gaan kijken, is het wel handig om te weten hoeveel afleveringen de serie telt. In totaal zijn het er zes. De afleveringen duren tussen de 45 en 53 minuten.

Komt er een ‘Maxton Hall’ seizoen 2 op Prime Video?

Heb je de serie helemaal gebinged en smaakt dat naar meer? Dan ben je misschien wel benieuwd of er ook een tweede seizoen van Maxton Hall komt. Helaas is dat op dit moment nog niet bekend. Prime Video heeft de serie nog niet verlengd, maar ook nog niet gecanceld. Dat betekent dat alle opties nog open liggen. We werken deze pagina bij zodra we meer weten.

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste films en series? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook geven we ook altijd de laatste nieuwtjes door via je mail en onze social media-kanalen.

Verhaal en trailer van de serie

Als Ruby per ongeluk een explosief geheim ontdekt op de privéschool Maxton Hall, wordt de arrogante miljonairszoon James Beaufort tegen zijn zin in gedwongen om de gevatte beursscholier te confronteren. Hij is vastbesloten om Ruby het zwijgen op te leggen. Hun hartstochtelijke woordenwisselingen doen verrassend genoeg een vonk overslaan…


Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.