Waar kun je de film ‘Magic Mike’s Last Dance’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Magic Mike’s Last Dance (2023) online kijken kunnen. Dit vervolg op Magic Mike en Magic Mike XXL volgt Mike Lane naar Londen, waar hij een rijke socialite ontmoet die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren. Maar zij heeft zo haar eigen plannen. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Magic Mike’s Last Dance’ (2023) online kijken?

Magic Mike’s Last Dance draaide in februari 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem momenteel online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Magic Mike’s Last Dance bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 27 maart 2023 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. De eerste en de tweede film van de franchise zijn hier ook te vinden.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Magic Mike’s Last Dance is niet te zien bij Disney+.
🔜 HBO MaxMomenteel kun je Magic Mike’s Last Dance niet kijken bij HBO Max, maar daar komt binnenkort verandering in. De streamingdienst voegt de film op 2 juni 2023 toe aan het aanbod. Ook het tweede deel van de franchise is hier te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Magic Mike’s Last Dance nu niet te zien. Wel bekijk je hier Magic Mike XXL.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden. Hier zijn de eerste twee films van de franchise wel te streamen.

Verhaal en trailer van ‘Magic Mike’s Last Dance’ (2023)

“Magic” Mike Lane (Tatum) gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Voor een hopelijk laatste uitspatting gaat Mike naar Londen met een rijke socialite (Hayek Pinault) die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren… al heeft zij zo haar eigen plannen. Als Mike er uiteindelijk achter komt wat haar bedoeling is, blijkt er veel op het spel te staan. Zal het hem en het groepje sexy nieuwe dansers dat hij moet klaarstomen lukken om een geweldige show neer te zetten?

Streaming informatie over de film

TitelMagic Mike’s Last Dance
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 52 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Romantiek
RegisseurSteven Soderbergh
CastChanning Tatum, Salma Hayek Pinault

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.