Datum bekend: deel 3 van ‘Lupin’ komt op déze datum naar Netflix

Voor iedereen die reikhalzend uitkijkt naar het derde deel van Lupin heeft Netflix vandaag nieuws. De serie met Omar Sy in de hoofdrol zal binnenkort namelijk terugkeren. De releasedatum van het nieuwe seizoen is namelijk door de streaminggigant naar buiten gebracht. Gisteren gaven ze al een hint, maar toen moesten we er nog zelf naar op zoek. Het werk van speurneuzen bleek goed geslaagd te zijn, waardoor we een dag later al bevestigd hebben gekregen dat het op 5 oktober 2023 zal zijn.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Netflix laat ons speuren naar releasedatum derde seizoen ‘Lupin’

In juni 2021 verscheen het tweede seizoen van Lupin en sindsdien kijken we met zijn allen uit naar nieuwe afleveringen. We hebben dus een behoorlijke tijd geduld moeten hebben, maar gelukkig is het nu waarschijnlijk bijna zover.

Eerder liet Netflix al weten dat het nieuwe seizoen zeker in 2023 op het programma staat en vandaag deelde de streaminggigant onderstaand filmpje met ons. Hierin geeft Omar Sy aan dat hij erg van spelletjes houdt en daarom niet zomaar de releasedatum van het nieuwe seizoen bekend zal maken. De datum waarop het derde deel verschijnt is ergens op Netflix verstopt.

Speurtocht wijst op release in oktober

Snel ontdekten oplettende kijkers als @graaggedaniel al dat de hints verstopt zijn in de profielfoto’s van Lupin die je kunt uitkiezen. Hier kunnen we de cijfers 3, 1, 0, 2, 5 en 0 ontcijferen, waaruit de data 01/05/23, 10/05/23 en 05/10/23 te halen zijn.

Netflix zet nieuwe series vaak op woensdag of vrijdag live en de enige datum van deze drie die op een van deze dagen valt is de tweede. Daarom leek het geen gek idee om voorzichtig te voorspellen dat het derde deel van Lupin op woensdag 10 mei zou verschijnen. Een kanttekening hierbij was dus echter al dat dit nog niet officieel vastgesteld was.

Één dag later, op donderdag 20 april, deelde Netflix dan het verlossende woord met ons. In de onderstaande post op Instagram lees je dat deel 3 van Lupin vanaf 5 oktober te zien zal zijn op Netflix.

Dit kunnen we verwachten van ‘Lupin’ seizoen 3

In het derde seizoen gaat Assane (Omar Sy) op de vlucht, maar al snel besluit hij terug te keren naar Parijs. Dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan, en een onverwachte verschijning gooit nog meer roet in het eten. De eerste beelden van het derde deel zijn er al en die bekijk je hieronder.

Meer informatie over de serie

Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin probeert de galante dief Assane Diop zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

TitelLupin
Jaar2021-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalFrans
CategorieDrama, Actie, Misdaad
CastOmar Sy, Ludivine Sagnier, Clotilde Hesme, Nicole Garcia, Hervé Pierre, Soufiane Guerrab, Antoine Gouy, Fargass Assandé, Vincent Londez, Shirine Boutella

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.