‘Last Seen Alive’ met Gerard Butler is nu te zien bij Pathé Thuis

De Schotse acteur Gerard Butler heeft zijn sporen in de filmindustrie ruimschoots verdiend, met rollen in meer dan zestig films. Ook in de spannende actiethriller Last Seen Alive krijgt hij weer de kans om te schitteren. De film is vanaf vandaag, donderdag 18 augustus 2022, te huur bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Gerard Butler is hoofdverdachte in ‘Last Seen Alive’

Gerard Butler speelt samen met Jamie Alexander (Thor: Love and Thunder) in de actiethriller Last Seen Alive. Zij zijn Will en Lisa, een koppel dat aan de vooravond van hun scheiding staat. Hij brengt haar naar haar ouders, maar tijdens een stop bij een benzinestation verdwijnt ze spoorloos. Terwijl hij wanhopig naar haar op zoek gaat en daarvoor in de criminele onderwereld afdaalt, blijkt hij zelf ineens de hoofdverdachte.

De film werd geregisseerd door Brian Goodman, die eerder de films What Doesn’t Kill You (2008) en Black Butterfly (2017) maakte. Ook acteurs als Emily Brinks, Russell Hornsby en Robert Walker Branchaud zijn te zien. Hieronder bekijk je alvast de spannende trailer.

‘Last Seen Alive’ is vanaf 18 augustus te huur bij Pathé Thuis

Het was al eerder mogelijk om Last Seen Alive bij Pathé Thuis te kopen voor €9,99. Vanaf vandaag, donderdag 18 augustus 2022, kun je de actiethriller echter ook voor een lagere prijs huren, vanaf €4,99. Kies je ervoor om de film te kopen, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de actiethriller vervolgens uit je bibliotheek.

Verhaal en informatie van de film

Wanneer Will (Gerard Butler) zijn (aanstaande) ex-vrouw Lisa (Jamie Alexander) naar het huis van zijn schoonouders rijdt, verdwijnt ze op mysterieuze wijze tijdens een stop bij een benzinestation. In een wanhopige poging om haar te vinden, schakelt Will zowel de lokale politie als Lisa’s ouders in. Wanneer Will plots zelf de hoofdverdachte wordt, neemt hij het heft in eigen handen…

TitelLast Seen Alive
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 35 minuten
TaalEngels
CategorieThriller, Actie
IMDb5,6 uit 8.800 stemmen
RegisseurBrian Goodman
CastGerard Butler, Jaimie Alexander, Robert Walker Branchaud

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.