Waar kun je de film ‘Land of Bad’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Land of Bad (2023) online kijken kunnen. In deze actiefilm moet een jonge officier een aantal gegijzelde teamleden redden uit de Filipijnse wildernis. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Land of Bad’ (2023) online kijken?

Land of Bad draait sinds 22 februari 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Land of Bad bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Land of Bad niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxLand of Bad is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeOp SkyShowtime is Land of Bad op dit moment niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Land of Bad’ (2023)

Als dronepiloot van de Amerikaanse luchtmacht ondersteunt Reaper (Russell Crowe) een speciale missie op de Filipijnen. Als er iets vreselijk misgaat wordt de jonge officier Kinney (Liam Hemsworth) ingezet om in het slagveld gegijzelde teamleden terug te halen. Hierbij is hij afhankelijk van Reaper die vanuit de lucht als zijn ogen fungeert. Wanneer Kinneys team wordt ontdekt en in een grootschalig gevecht belandt, moet Reaper tot het uiterste gaan om iedereen in veiligheid te brengen.

Streaming informatie over de film

TitelLand of Bad
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 54 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurWilliam Eubank
CastRussell Crowe, Liam Hemsworth, Milo Ventimiglia, Luke Hemsworth

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.