Kun je rekenen op een ‘Komt Een Man Bij De Dokter’ seizoen 7?

Het zesde seizoen van Komt Een Man Bij De Dokter is gearriveerd op Amazon Prime Video. Acht afleveringen lang kun je genieten van de chaotische levens van de personages. En dat smaakt misschien wel naar meer. Veel mensen vragen zich daarom af of er nóg een vervolg komt. Met andere woorden: verschijnt er een Komt Een Man Bij De Dokter seizoen 7? En wanneer dan? Wij zetten hier alle up-to-date informatie op een rijtje.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Verschijnt er een ‘Komt Een Man Bij De Dokter’ seizoen 7 op Prime Video?

Alle seizoenen van Komt Een Man Bij De Dokter zijn nu te streamen bij Amazon Prime Video. In de nieuwe reeks komen de hoofdpersonages in allerlei absurde en chaotische situaties terecht. Er zijn nu acht kersverse afleveringen te zien, maar blijft het daarbij of komt er nog meer?

Helaas is dat op dit moment nog niet bekend. Prime Video heeft de serie nog niet verlengd, maar ook nog niet gecanceld. Dat betekent dat alle opties nog open liggen. We werken deze pagina bij zodra we meer weten.

Wanneer komt ‘Komt Een Man Bij De Dokter’ seizoen 7 op Amazon Prime Video?

We weten op dit moment nog niet óf er een zevende seizoen van Komt Een Man Bij De Dokter komt. Ook de eventuele releasedatum kunnen we daarom nog niet met je delen. Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen.

Verhaal en trailer van de serie

Zesde seizoen met moppen die draait om de absurde en soms chaotische avonturen van de onhandige hoofdpersonen die altijd weer onverwacht uit de hoek komen in de meest onwaarschijnlijke situaties. Of het nu gaat om bizarre medische ongelukjes, komische doktersbezoeken of absurde café situaties. De serie biedt een luchtige kijk op het leven met een mix van slapstick, satire en zwarte humor.


Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.