Waar kun je de film ‘Knox Goes Away’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Know Goes Away (2023) online kijken kunnen. In deze actiethriller volgen we huurmoordenaar John Knox, die last heeft van dementie. Zijn vervreemde zoon vraagt hem om een gunst. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Knox Goes Away’ (2023) online kijken?

Knox Goes Away draait sinds 9 mei 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Knox Goes Away bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video. Omdat de film gedistribueerd is door The Searchers, verwachten we hem in de toekomst wel op Amazons streamingdienst.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Knox Goes Away niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxKnox Goes Away is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeOp SkyShowtime is Knox Goes Away op dit moment niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Knox Goes Away’ (2023)

Huurmoordenaar John Knox (Michael Keaton) wordt onverwacht geconfronteerd met een zeldzame dementie die hem binnen de kortste tijd berooft van zijn geheugen. Wanneer zijn vervreemde zoon enkele dagen later bij hem op de stoep staat met een levensbedreigende situatie, moet hij het niet alleen opnemen tegen zijn vijanden, maar ook tegen zijn eigen aftakelende geest.

Streaming informatie over de film

TitelKnox Goes Away
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 55 minuten
TaalEngels
CategorieThriller, Actie
RegisseurMichael Keaton
CastMichael Keaton, Al Pacino, James Marsden, Marcia Gay Harden

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.