Wanneer komt ‘The Kardashians’ seizoen 3 op Disney+?

In september 2022 was onze favoriete realityfamilie terug op Disney+ in het tweede seizoen van The Kardashians. De laatste aflevering daarvan was te zien op 24 november en nu we de Kardashians weer even moeten missen zijn veel mensen benieuwd naar het vervolg. In dit artikel geven we daarom antwoord op de veelgestelde vraag: wanneer komt The Kardashians seizoen 3 op Disney+ in Nederland?

Komt er een ‘The Kardashians’ seizoen 3?

Goed nieuws! Er wordt een derde seizoen van The Kardashians gemaakt. In een interview met E! News in september van dit jaar heeft Kourtney laten weten dat het filmen van het derde seizoen zelfs al begonnen is, dus misschien kunnen we hem sneller verwachten dan gedacht.

In principe is het geen grote verrassing dat er nog een seizoen gemaakt wordt. Eerder liet de familie in een interview met Variety al weten dat er in totaal veertig afleveringen van de serie moeten verschijnen. Een kleine rekensom leert ons dat we met de eerste twee seizoenen, die gezamenlijk twintig afleveringen tellen, inmiddels halverwege zijn. Volgens dat principe zullen er niet één maar zelfs twee seizoenen volgen.

The Kardashians Season 2 | Official Trailer | Hulu

Wanneer komt ‘The Kardashians’ seizoen 3 op Disney in Nederland?

Nu is de grote vraag natuurlijk wanneer we dan naar het derde seizoen van The Kardashians kunnen kijken. Het eerste seizoen verscheen in april van dit jaar, het tweede in september. Wat we van Keeping Up With The Kardashians geleerd hebben is dat de bekende familie het gewend is om ons gemiddeld op twee seizoenen per jaar te trakteren. Als we dit aanhouden, zou het nieuwe seizoen er in april 2023 ongeveer weer moeten zijn.

Uiteraard is dit nu nog niet officieel bevestigd en laten we het direct weten als we een officiële releasedatum hebben. Je hoort het dan zo snel mogelijk via onze social media-kanalen en via je mail.

Waar gaat het verhaal van ‘The Kardashians’ over?

In deze gloednieuwe serie over de bekende, populaire familie krijg je volledige toegang tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten de camera’s weer toe om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen. Van de intense druk waaronder ze miljardenbedrijven runnen tot de dolkomische momenten in hun vrije tijd en op school, het is allemaal te zien in deze meeslepende, openhartige serie over liefde en leven in de schijnwerpers.

TitelThe Kardashians
Jaar2022–
SoortSerie
Duur1 seizoen, 10 afleveringen
TaalEngels
GenreReality
IMDb4,6 uit 1.700 stemmen
CastKim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Travis Barker, Scott Disick

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.