Inloggen bij SkyShowtime: zo werkt het

De gloednieuwe streamingdienst SkyShowtime is sinds 25 oktober 2022 beschikbaar in Nederland. Sinds de videodienst hier in de lucht is, krijgen we regelmatig de vraag hoe het inloggen werkt. Het knopje zit op de website namelijk een beetje verscholen, waardoor het niet voor iedereen in één oogopslag te zien is waar je kunt inloggen bij SkyShowtime. In dit artikel leggen we uit hoe het werkt.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Stap voor stap: inloggen bij SkyShowtime

Benodigde tijd: 1 minuut

Zo kun je in een paar stappen eenvoudig inloggen bij de streamingdienst SkyShowtime op je dekstop. De eerste stap is alleen nodig als je nog geen account hebt aangemaakt.

  1. Vraag een abonnement aan via https://www.skyshowtime.com/

    Als je dit al gedaan hebt, kun je deze stap overslaan.

  2. Ben je nog op de website en heb je nu een abonnement? Klik op het poppetje rechts bovenin het scherm en ga naar ‘Account’

    Veel mensen denken dat ze op ‘Aanmelden’ moeten klikken, maar dit betekent dat je een nieuw account aan gaat maken. Als je al een account hebt, klik je op ‘Account’.

  3. Voer je e-mail en wachtwoord in en begin direct met kijken

    Gefeliciteerd! Je kunt nu naar alle programma’s op SkyShowtime kijken.

Wie nog geen account heeft, moet zich eerst registreren

Alles wat we hiervoor hebben uitgelegd, werkt alleen maar voor mensen die al een account bij de gloednieuwe streamingdienst hebben. Zorg dus dat je eerst een account heb aangemaakt, mocht je dat nog niet gedaan hebben.

Meer informatie over de streamingdienst

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit nieuwe platform? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en check regelmatig onze social media-kanalen. Verder volg je de laatste nieuwtjes rondom deze nieuwe streamingdienst ook in de Facebook-groep met Nederlandse SkyShowtime kijkers.

SkyShowtime in Nederland

Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.