Staat of komt ‘The Idea of You’ (2024) op Netflix? En waar is de film nu online te zien?

De hele wereld is in de ban van de nieuwe romcom The Idea of You, over de liefde tussen een veertigjarige alleenstaande moeder en de jonge zanger van een boyband. Heb jij er al veel over gehoord en ben je benieuwd? Misschien vraag je je dan af of The Idea of You op Netflix staat of komt. En waar kun je de film anders online kijken? In dit artikel delen we alles wat we tot nu toe weten.

Staat of komt ‘The Idea of You’ op Netflix?

In mei verscheen The Idea of You op het kleine scherm. De film sloeg de bioscoop over en was direct te streamen, wat massaal werd gedaan. Het verhaal draait om de 40-jarige Solène, die tijdens het festival Coachella de 24-jarige zanger Hayes ontmoet. Ze beginnen een wervelende romance, waarbij ze de nodige moeilijkheden op hun pad komen. De hoofdrollen zijn voor Anne Hathaway en Nicholas Galitzine.

Veel mensen vragen zich af of The Idea of You op Netflix staat of daar in de toekomst heen komt. Helaas voor abonnees van het platform is deze titel geproduceerd door Amazon Studios en dus te zien op hun streamingdienst Prime Video. Een release bij Netflix is dus uitermate onwaarschijnlijk te noemen. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit verandert en de film wel naar de streaminggigant komt.

Waar kun je ‘The Idea of You’ online kijken?

The Idea of You is voorlopig dus nog niet op Netflix te vinden, maar kun je hem wel ergens anders online kijken? En waar dan? Hieronder laten we de meest recente informatie zien.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar The Idea of You bij Amazon Prime Video in Nederland. De film is hier sinds donderdag 2 mei te zien. En als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft The Idea of You helaas niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de film The Idea of You jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de film niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film The Idea of You nu niet te vinden.

Meer informatie over de film

Gebaseerd op het veelgeprezen liefdesverhaal van Robinne Lee, draait The Idea of You om Solène (Anne Hathaway), een 40-jarige alleenstaande moeder die een onverwachte verhouding begint met de 24-jarige Hayes Campbell (Nicholas Galitzine). Hayes is de leadzanger van August Moon, de hipste boyband van het moment. Wanneer Solène mee moet met haar tienerdochter naar het Coachella muziekfestival, nadat haar ex op het laatste moment afhaakt, ontmoet ze Hayes en is er meteen een onmiskenbare vonk tussen de twee. Ze beginnen een passievolle relatie, maar het duurt niet lang voordat Hayes’ status als superster onvermijdelijke uitdagingen met zich meebrengt. Solène ontdekt al snel dat het leven in de schijnwerpers meer is dan waar ze op gerekend had.

TitelThe Idea of You
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 57 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
RegisseurMichael Showalter
CastAnne Hathaway, Nicholas Galitzine, Ella Rubin, Annie Mumolo, Reid Scott, Perry Mattfeld, Jordan Aaron Hall, Mathilda Gianopoulos, Meg Millidge, Raymond Cham Jr., Jaiden Anthony, Viktor White, Dakota Adan