Waar kun je de film ‘The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes (2023) online kijken kunnen. Deze prequel van de razend populaire The Hunger Games-films vertelt het verhaal van Coriolanus Snow. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’ (2023) online kijken?

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes verscheen op 16 november 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken. Daarnaast vind je op Streamwijzer ook meer informatie over de voorgaande films The Hunger Games (2012), The Hunger Games: Catching Fire (2013), The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 (2014) en The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 (2015).

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 14 februari 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Ook de andere The Hunger Games-films bekijk je hier op Pathé Thuis.
🔀 Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Prime Video, de streamingdienst van Amazon. De eerste vier delen zijn wel hier bij Amazon Prime Video te vinden.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes momenteel niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max. De eerste vier delen zijn wel bij HBO Max te streamen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes nu niet te zien. De andere vier delen kun je wel hier bij Viaplay bekijken.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden. De andere vier delen stream je hier wel.

Verhaal en trailer van ‘The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’ (2023)

Het is de ochtend van de tiende jaarlijkse Hongerspelen en de achttienjarige Coriolanus Snow (Blyth) – jaren voordat hij de tirannieke president van Panem zou worden – bereidt zich voor op zijn enige kans op roem en succes. Zijn ooit zo machtige familie heeft het moeilijk en alles hangt af van zijn prestaties als mentor tijdens de spelen. Het zit hem helaas niet mee, Coriolanus krijgt de opdracht om mentor te zijn van tribuut Lucy Gray Baird (Zegler) uit het arme district 12. In de arena zal worden gevochten tot de dood. Buiten de arena begint Coriolanus steeds meer mee te leven met zijn tribuut. Hun lot is met elkaar verbonden en Coriolanus moet kiezen wat hij belangrijker vindt: de regels blijven volgen of doen wat nodig is om te overleven.

Streaming informatie over de film

TitelThe Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 38 minuten
TaalEngels
CategorieAvontuur
RegisseurFrancis Lawrence
CastRachel Zegler, Tom Blyth, Viola Davis, Peter Dinklage, Hunter Schafer, Jason Schwartzman

Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.