Waar kun je de film ‘How to Have Sex’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film How to Have Sex (2023) online kijken kunnen. In deze dramafilm volgen we een groep vriendinnen die naar Kreta gaan om te feesten. Alles verandert als de grenzen van een van hen worden overschreven. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘How to Have Sex’ (2023) online kijken?

How to Have Sex draaide in februari 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar How to Have Sex bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 15 mei 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft How to Have Sex niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxHow to Have Sex is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘How to Have Sex’ (2023)

Best Holiday. Ever! De eindexamens zitten erop en om dat te vieren vertrekt Tara met haar twee beste vriendinnen op vakantie naar Kreta. Drinkend, dansend en flirtend bewegen de meiden zich van club naar pool party op zoek naar avontuur en onvergetelijke nachten, de vrijheid tegemoet. De druk om seks te hebben is groot, vooral bij Tara die als enige van de groep nog geen ervaring heeft. Maar wat de beste vakantie van hun leven moet worden, verandert wanneer Tara’s grenzen achteloos worden overschreden.

Streaming informatie over de film

TitelHow to Have Sex
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 31 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurMolly Manning Walker
CastShaun Thomas, Mia McKenna-Bruce, Lara Peake

Synopsis: Imagine Filmdistributie Nederland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.