Waar kun je de film ‘House Party’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film House Party (2023) online kijken kunnen. In deze komedie organiseren twee vrienden een feest in een van de huizen waar ze moeten schoonmaken, en dit blijkt die van basketballegende LeBron James te zijn. In dit artikel laten weten of film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘House Party’ (2023) online kijken?

House Party is vanaf 12 januari 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar House Party bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe aan haar aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+House Party is niet te zien bij Disney+.
🔜 HBO MaxDe film is gedistribueerd door Warner Bros. Pictures, dus de kans is groot dat zij hem in de toekomst naar hun eigen streamingdienst (HBO Max) willen brengen. Dit is op dit moment echter nog niet officieel bevestigd.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is House Party nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘House Party’ (2023)

Het zit aspirant-clubpromotors en beste maatjes Damon (Tosin Cole) en Kevin (Jacob Latimore) allemaal niet mee. De twee pechvogels zijn platzak en staan op het punt het dak boven hun hoofd te verliezen. Ook zijn ze onlangs hun schoonmaakbaantje kwijtgeraakt en dus hebben ze nu een flinke meevaller nodig om hun problemen te laten verdwijnen. Maar wie niet waagt, wie niet wint. En dus besluiten ze het feest van het jaar te organiseren in de dure villa waar ze hun laatste schoonmaakklus hebben uitgevoerd. En laat die nou toevallig van niemand minder zijn dan LeBron James.

Geen toestemming? Geen probleem. Wat kan er fout gaan? Wat dacht je van een tijdreizende DJ, beroerde beveiliging, een compleet uit de hand lopend aantal gasten, een geleende Lamborghini, boze rivaliserende promotors, een gestolen kampioenschapsring, een hoop materiële schade en een boze koala?

House Party | Officiële trailer | 12 januari in de bioscoop

Streaming informatie over de film

TitelHouse Party
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 41 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurCalmatic
CastTosin Cole, Karen Obilom, Jacob Latimore, Scott Mescudi

Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.