Badr en Rico vechten het uit in nieuwe Videoland-realityserie ‘House of GLORY’

Veel mensen kunnen zich de memorabele gevechten tussen Badr Hari en Rico Verhoeven nog wel herinneren. De twee vechtersbazen stonden al twee keer eerder tegenover elkaar in de GLORY-ring. Nu nemen de kickboksiconen het nog eens tegen elkaar op, maar dan als teamcaptains in de gloednieuwe realityserie House of GLORY op Videoland. De eerste twee afleveringen zijn nu te zien bij de streamingdienst, waarna de show wekelijks te volgen is.

Badr Hari en Rico Verhoeven gaan de strijd aan als teamcaptains in ‘House of GLORY’

De strijdbijl is nog lang niet begraven, want in de realityserie House of GLORY staan Badr Hari en Rico Verhoeven weer tegenover elkaar. Ditmaal gaan de vechtersbazen aan de slag als teamcaptains. In plaats van zelf in de ring te staan, begeleiden beide heren samen met hun trainers Mike Passenier en Dennis Krauweel talentvolle kickboksers. Zowel Team Badr als Team Rico zal bestaan uit vier kickboksers plus één reserve. In de eerste aflevering zullen de 16 talenten dan ook gelijk om hun plaats moeten knokken.

De vechters verblijven een maand lang in het ‘House of GLORY’, waar ze worden klaargestoomd voor de grote afvalrace. De laatste twee talenten zullen het uiteindelijk in de finale tegen elkaar opnemen. Wat er op het spel staat? Uiteraard de titel, House of GLORY-belt én een gevecht tegen de regerend wereldkampioen in het weltergewicht. Je kunt je bedenken dat dit de nodige spanning en onderlinge irritaties oplevert, waarbij het testosterongehalte van ongekend hoog niveau zal zijn. Bekijk hieronder de eerste beelden.

‘House of GLORY’ nu te zien op Videoland

Op zaterdag 26 augustus verscheen de nieuwe realityserie House of GLORY bij Videoland. De eerste twee afleveringen werden op die datum aan het aanbod toegevoegd. Daarnaast zal er iedere week op de zaterdag een nieuwe aflevering online verschijnen.

Drie redenen om deze serie te kijken:
1️⃣ Legendarische kickboksers Badr Hari en Rico Verhoeven zijn de teamcaptains
2️⃣ Onderlinge gevechten tussen nieuwe talenten
3️⃣ Bloed, zweet en tranen: een absolute aanrader voor fans van de vechtsport

Meer informatie over de serie

In House of GLORY nemen talentvolle kickboksers het tegen elkaar op in Team Rico vs Team Badr. Inzet: een gevecht tegen de regerend wereldkampioen in het weltergewicht (klasse tot 77 kilo). Gedurende een maand trekken de vechters in het ‘House of GLORY’: een state of the art-penthouse in Rotterdam-Zuid. Het testosteron zal er van de muren druipen. Net als de spanning en onderlinge irritaties. Hier worden de talenten klaargestoomd voor de bikkelharde afvalrace.

TitelHouse of GLORY
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
GenreSport
CastBadr Hari, Rico Verhoeven, Mike Passenier, Dennis Krauweel

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.