Hoeveel afleveringen heeft seizoen 2 van ‘Moedermaffia’?

Goed nieuws, want op vrijdag 7 juni 2024 keerde Moedermaffia terug voor een tweede seizoen. We volgen opnieuw het leven van Daan, wie aan het einde van seizoen 1 onbedoeld zwanger is geraakt van haar ex. Maar hoeveel afleveringen heeft seizoen 2 van Moedermaffia eigenlijk?

Hoeveel afleveringen heeft seizoen 2 van ‘Moedermaffia’?

Op vrijdag 7 juni was het zover en stond seizoen 2 van Moedermaffia op Videoland. Het vorige seizoen bestond uit zes afleveringen. Zoals we al hadden verwacht, bestaat het nieuwe seizoen uit hetzelfde aantal. Dit betekent dat seizoen 2 eveneens zes afleveringen telt.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Verhaal van seizoen 2

 Daan is onbedoeld zwanger van haar ex Jorrit, de cursisten van Patty dienen nog altijd als dé supportgroep voor Daan en Monique is, tot irritatie van Daan, nog steeds de perfecte stiefmoeder. Of is dat toch allemaal schijn? Als ‘perfect mom’ Momo, na jaren zonder contact, bezoek krijgt van haar eigen moeder Marja, wordt ze gedwongen een betere versie van zichzelf te worden. Zelfontwikkeling in de vorm van een carrière als ‘momfluencer’ en Jorrit voorgoed de deur wijzen, nadat hij zijn zwakke moment met Daan heeft opgebiecht. Een zoektocht om die perfecte versie van haarzelf te worden, waardoor alles en iedereen volledig tegen haar keert, maar wellicht de gezinnen dichter bij elkaar kan brengen.

Komt er een seizoen 3 van ‘Moedermaffia’?

We weten op dit moment nog niet óf er een derde seizoen van Moedermaffia komt. Dit is op het moment van schrijven nog niet bekendgemaakt. Ook de eventuele releasedatum kunnen we daarom nog niet met je delen. Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Videoland per maand. Ook houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de serie

TitelMoedermaffia
Jaar2022-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
GenreDrama, Komedie
CastLoes Haverkort, Eva Laurenssen, Benja Bruijning, Beppie Melissen, Tina de Bruin, Britt Scholte, Toprak Yalçiner, Jolijn Henneman, Stephanie van Eer, Sarah Bannier, Daniel Kolf, Armand Rosbak

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.