Hoeveel afleveringen heeft ‘Over De Oceaan’?

Op donderdag 16 mei 2024 is het nieuwe programma Over De Oceaan op tv verschenen. Zes BN’ers gaan de uitdaging aan en zeilen in 5.100 kilometer van Las Palmas naar het Caribisch gebied. Onderweg komen zij voor fysieke en mentale uitdagingen te staan. Maar hoe lang kunnen we genieten van het programma? Kortom: hoeveel afleveringen heeft Over De Oceaan eigenlijk?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Hoeveel afleveringen heeft ‘Over De Oceaan’?

De tv is weer een nieuw programma rijker, want op 16 mei verscheen de eerste aflevering van Over De Oceaan op RTL 4. Hoewel het avontuurlijke programma nieuw is in Nederland, kent het in België al twee succesvolle seizoenen. Onder leiding van een ervaren kapitein en co-kapitein zeilen zes BN’ers de Atlantische Oceaan over. In bijna drie weken tijd reizen zij van Las Palmas naar het Caribisch gebied. Maar hoe lang kunnen wij deze avontuurlijke trip volgen? In totaal kunnen we acht weken lang een nieuwe aflevering verwachten. Dit betekent dat het seizoen acht afleveringen telt.

Uitzendschema van het programma

De eerste aflevering verschijnt dus op donderdag 16 mei op tv. Hierna volgen er nog veel meer, want zoals eerder beschreven kun je in totaal acht weken klaar zitten voor de reis. Heb je een aflevering gemist? Dan is deze via NLZIET vrijwel direct na de uitzending op tv terug te kijken. Omdat het programma op RTL 4 wordt uitgezonden, zullen de afleveringen ook op Videoland verschijnen. Hieronder vind je het complete uitzendschema met alle dagen waarop er een aflevering van Over De Oceaan wordt uitgezonden.

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Donderdag16 mei 202420:30 uur
2Donderdag23 mei 202420:30 uur
3Donderdag30 mei 202420:30 uur
4Donderdag6 juni 202420:30 uur
5Donderdag13 juni 202420:30 uur
6Donderdag20 juni 202420:30 uur
7Donderdag27 juni 202420:30 uur
8Donderdag4 juli 202420:30 uur

Meer informatie over ‘Over De Oceaan’

Onder leiding van een ervaren kapitein en co-kapitein leren de avonturiers met vallen en opstaan zeilen te midden van de Atlantische golven. Startend in Las Palmas en eindigend in het Caribisch gebied, is dit avontuur een ware rollercoaster van fysieke en mentale uitdagingen. Gedurende deze afzondering van bijna drie weken, zonder contact met het vasteland, zullen ze zichzelf en elkaar op fysiek en mentaal vlak tegenkomen. Contact met het thuisfront is onmogelijk, er is geen volgboot en ze zijn op zee onbereikbaar voor hulpdiensten. In geval van nood zijn ze enkel en alleen op zichzelf en elkaar aangewezen. ‘Over de Oceaan’ brengt euforie, geluk en humor afgewisseld met emotionele momenten.

TitelOver De Oceaan
SoortSerie
Jaar2024
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
DeelnemersAndré Dongelmans, Caroline Tensen, Kees Tol, Nicolette Kluijver, Roelof Hemmen, Roxane Knetemann

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.